Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #109

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer o.a. een app waarin je de beste video’s van het internet vindt.

The Everything Machine

Wil je je kinderen graag kennis laten maken met technologie en de manier van denken die daar bij komt kijken? The Everything Machine is dan een leuke app om een keer naar te kijken. Hiermee kunnen kinderen hun eigen machine maken, van simpele licht knop tot een apparaat die koekjes stelende gezinsleden betrapt. Alles gaat digitaal, maar de analoge wereld wordt gecombineerd in de app door bijvoorbeeld een bewegingssensor, tril-optie en zaklamp-optie.

The Everything Machine app

The Everything Machine is te downloaden voor €2,99.

  • The Everything Machine

Status Board

Status Board is geen nieuwe app, maar is recentelijk gratis gemaakt door de makers. Wil je meer features, dan koop je een in-app aankoop. Status Board is een interessante app omdat je je iPad ermee als dashboard kunt gebruiken. Zo kun je het nieuws weergeven, Twitter-berichten, mails, je kalender en het weer. Na het kopen van de in-app aankoop kun je nog meer panels gebruiken, en zelfs je eigen panels maken. Wil je het helemaal mooi maken, dan kun je je dashboard ook streamen naar een scherm aangesloten op een Apple TV.

Status Board app

Status Board is gratis te downloaden, maar alle features zijn te koop via een in-app aankoop.

  • Status Board

Hyper

Betrap je jezelf vaak op Youtube in de hoop een mooie video te kunnen vinden? Download Hyper en je hebt een stuk meer vrije tijd. Deze app, gemaakt door een aantal filmmakers, verzamelt de beste video’s van het internet. De app zelf is heel simpel en duidelijk, en het ontwerp zorgt voor een prachtige ervaring. Elke dag worden 6 tot 12 handmatig uitgezochte video’s toegevoegd, dus je ziet alleen het beste van het beste.

Hyper app

Hyper is gratis te downloaden.

  • Hyper

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.