Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze drie games uit augustus mag je niet missen op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2015, 9:31 CategorieAndroid

Deze week bekijken we drie games voor op je tablet die zijn uitgebracht in augustus, maar nog niet zijn meegenomen in dit wekelijkse lijstje.

Games uit augustus

De maand augustus is nu bijna voorbij en we kunnen terugkijken op een maand vol mooie en toffe games voor op Android-tablets en iPad. Maar er zijn altijd games die om één of andere reden buiten de boot vallen, daarom presenteren we maandelijks een lijstje met games die wel interessant zijn, maar niet binnen het thema pasten die we de afgelopen drie weken gekozen hebben. Ben je al op basis van de bovenstaande screenshot geïnteresseerd in dit game? Scroll dan gauw verder om te kijken wat je het spel genaamd Blitzcrank moet doen.

Blitzcrank’s Poro Roundup (gratis)

De game Blitzcrank’s Poro Roundup speelt zich in hetzelfde universum af als het populaire moba-spel League of Legends, een game waarvan je waarschijnlijk wel eens gehoord hebt. In dit gratis te spelen avontuur kun je kiezen uit meerdere speelbare personages uit dat universum en kun je kiezen uit talloze pakjes voor die characters, terwijl je het ondertussen opneemt tegen de buik van Baron Nashor. Oh en er is ook iets met robots – het is ons ook niet helemaal duidelijk, maar het deze side scroller speelt wel lekker weg.

  • Blitzcrank's Poro Roundup

Flats (gratis)

Op de grote spelcomputers is het first-person shooter-genre ontzettend populair met series als Call of Duty en Battlefield, maar op tablets wil dat soort games maar niet van de grond komen. Logisch, want voor een beetje competitief spel dien je een goede controller te hebben. Met de game Flats ligt het net even anders: dit is een ontzettend kleurrijk schietspel met een simpele besturing en een naam die je nog vaak zult horen tijdens het spel. Je mag namelijk andere personages kapot schieten, zowel in stand voor één speler als de multiplayer.

  • Flats

Merchants of Space: Build Your Galactic Business Empire (gratis)

Op het eerste gezicht is dit de zoveelste game waarin je een basis moet bouwen en onderhouden. Maar wanneer je even verder kijkt dan dat, dan valt op dat je je voor niemand hoeft te verdedigen en ook niemand hoeft aan te vallen, aangezien het doel van het spel simpelweg de kolonie uitbreiden is. Bovendien ziet de game er bijzonder uit en is er een online multiplayer-component, dus is er genoeg om van te genieten. Wees echter wel gewaarschuwd: ook deze base builder zit vol met in-game-aankopen, maar laat dat de pret niet drukken.

  • Merchants of Space: Build Your Galactic Business Empire

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.