Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Deze Samsung-toestellen krijgen straks Android 6.0’

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2015, 11:12 CategorieAndroid

Er is een lijstje met Samsung-toestellen opgedoken die naar verluidt allemaal de upgrade krijgen naar Android 6.0 Marshmallow. Helaas is het zo dat de lijst niet officieel is, maar vanwege de apparaten op de lijst lijkt het ons wel aannemelijk.

Samsung en Android 6.0 Marshmallow

Het voelt een beetje gek om nu al te schrijven over Samsung en Android 6.0 Marshmallow, aangezien er op dit moment nog een hoop Android-apparaten van Samsung geüpdatet moeten worden naar Android 5.1.1. Samsung loopt dus nog achter in het huidige systeem, maar dat weerhoudt de fabrikant er waarschijnlijk niet van alsnog vooruit te kijken. Er is namelijk een lijst opgedoken met daarop de Samsung-toestellen die de overstap maken naar Android 6.0 Marshmallow, al is deze helaas niet officieel.

De lijst is afkomstig van een tipgever die claimt te weten welke toestellen dus als eerste aan de beurt zijn voor de update. Omdat we op de lijst vrijwel alleen maar nieuwe toestellen tegenkomen, is het aannemelijk om te denken dat deze lijst klopt. En ook al zou deze lijst op moment van schrijven uit een duim gezogen zijn, dan nog is de kans groot dat in elk geval de onderstaande Androids worden voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Als bron worden er Samsung insiders aangegeven, maar dat valt helaas niet te controleren.

 • Samsung Galaxy Note5
 • Samsung Galaxy S6 Edge+
 • Samsung Galaxy S6
 • Samsung Galaxy S6 Duos
 • Samsung Galaxy S6 Edge
 • Samsung Galaxy Note 4
 • Samsung Galaxy Note 4 Duos
 • Samsung Galaxy Note Edge
 • Samsung Galaxy ALPHA
 • Samsung Galaxy Tab A

In de bovenstaande lijst gaat het dus met name om smartphone en phablets, maar komen we gelukkig ook de tablet Samsung Galaxy Tab A tegen. Als we een gok mogen wagen zeggen we dat de Samsung Galaxy Tab S2 ook wordt voorzien van Android 6.0 Marshmallow.

 • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.