Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie games gebaseerd op populaire franchises voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week bekijken we drie games voor op je tablet die allemaal zijn gebaseerd op populaire franchises van dit moment, zoals Fallout.

Games voor op je tablet op basis van populaire franchises

Wanneer je de onderstaande drie games voor op je tablet bekijkt, dan komt je er vast wel een beetje bekend. Niet omdat je het spel in kwestie zou kennen, maar omdat ze zijn gebaseerd op populaire franchises die ook buiten de tabletwereld kunnen overleven. Zo bespreken we de game Fallout Shelter, van speluitgever Bethesda, die eind dit jaar een langverwachte vierde deel mag verwelkomen op de grote spelcomputers, LEGO Batman: Beyond Gotham, die al op de spelcomputers verkrijgbaar is, en een nieuwe Adventure Time.

Fallout Shelter (gratis)

In de game Fallout Shelter stap je in de schoenen van de beheerder van waarschijnlijk Vault 666 en moet je ervoor zorgen dat niemand iets tekort komt. De Vault waarvan jij de leider bent biedt onderdak aan de mensen die wat kunnen bijdragen aan het systeem binnenin, dat zorgt voor eten, drinken en natuurlijk energie. Hoe meer kamers je bouwt, hoe groter de kans is dat je het einde van de wereld overleeft – maar het kan natuurlijk op ieder moment fout gaan. Of dat nou komt door toeval of het maken van een verkeerde, dat maakt niet uit.

fallout-shelter-groot

  • Fallout Shelter

LEGO Batman: Beyond Gotham (5,49 euro / 4,99 euro)

Deze game is al een tijdje verkrijgbaar voor de grote spelcomputers van dit moment en zelfs iOS, maar sinds deze week ook op Android. In LEGO Batman: Beyond Gotham ga je verder dan Gotham om de wereld te beschermen tegen een scala van vijanden uit het DC Comics-universum en krijg je hulp van meer dan alleen je vrienden van de Justice League. Een uitermate fijn spel op Xbox One en PlayStation 4 dat ons kennis liet maken met ook de minder bekende DC-helden, die in ietwat uitgeklede vorm nu ook beschikbaar is voor moderne tablets.

lego-batman-beyond-gotham-groot

  • LEGO Batman: Beyond Gotham

Adventure Time: Rockstars of Ooo (2,21 euro / 1,99 euro)

Adventure Time: Rockstars of Ooo is een ritmegame dat zich afspeelt in het universum van de populaire geanimeerde televisieserie Adventure Time. Deze franchise heeft al een aantal games op zijn naam staan voor bijna alle platformen, maar een ritmespel is nieuw deze serie. Rockstars of Ooo lijkt ontzettend veel op de game Rhythm Heaven en hoewel we dat in de meeste gevallen niet waarderen, is de basis van die gameplay in combinatie met de vreemde vormgeving van Adventure Time een meer dan prettige combinatie. 

adventure-time-ritmespel

  • Adventure Time: Rockstars of Ooo

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.