Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Er zijn 38 nieuwe emoji-kandidaten

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2015, 10:55 CategorieAndroid

De organisatie die verantwoordelijk is voor de emoji heeft laten weten dat er 38 kandidaten zijn de plaatjes die we dagelijks gebruiken. Geen van deze emoji zijn om dit moment zeker van een plekje in de gesprekken die je voert op WhatsApp en andere applicaties.

38 nieuwe emoji-kandidaten

De organisatie die verantwoordelijk is voor de emoji, The Unicode Consortium, heeft de 38 nieuwe kandidaten bekendgemaakt, die mogelijk medio 2016 goedgekeurd worden. Wanneer de goedkeuring plaatsvindt, dan zul je vanaf dat moment toegang krijgen tot een aantal opvallende emoji, waaronder de bovenstaande twee afbeeldingen. Links zien we een doodgewone selfie en rechts zien we een clown die er griezelig vrolijk uitziet. Ook de Face Palm en de Zwangere Vrouw maken kans om geïmplementeerd te worden.

De emoji vallen onder de Unicode. Unicode is de standaard als het om emoji gaat, die gekke plaatjes die je gebruikt in je chatdiensten zodat je die woorden niet meer hoeft te typen, en nummer negen is daarvan de nieuwste, aankomende versie. The Unicode Consortium geeft aan dat alle emoji, die we hieronder in een overzichtelijke lijst hebben geplaatst, zijn gebaseerd op verzoeken vanuit de community.

Gezichten en lichaam

Mensen

Eten en planten

Dieren

En nog een paar…

Het duurt dus nog wel even voor we deze emoji mogen verwelkomen. Maar je kunt nu al wel vast kennismaken met ze, door op de naam van de emoji te klikken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.