Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fallout Shelter verkrijgbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2015, 9:15 CategorieAndroid

Bethesda heeft bekendgemaakt dat de game Fallout Shelter vanaf nu verkrijgbaar is voor Android, nadat het spel eerder voor iOS verscheen. Je kunt Fallout Shelter gratis downloaden en spelen, maar het heeft wel in-app-aankopen.

Fallout Shelter: het opwarmertje voor Fallout 4

De game Fallout Shelter is nu ook te downloaden vanuit Google Play, zo maakt Bethesda Softworks bekend in een persbericht. Net zoals op iOS is het spel gratis te downloaden en te spelen voor iedereen, maar kun je wel enkele in-app-aankopen tegenkomen, die Bethesda omschrijft als ‘gebruiksvriendelijke in-app-aankopen’. We hebben Fallout Shelter zelf inmiddels al gespeeld en kunnen inderdaad zeggen dat de in-app-aankopen niet zo aanwezig zijn als bijvoorbeeld Angry Birds 2 – en daar zijn we heel blij mee.

Fallout Shelter op Android heeft dezelfde updates meegekregen als de updates die nu ook beschikbaar zijn voor de iOS-versie van het spel. Mr. Handy – de ultieme robotvriend – is één onderdeel van die updates. Je kunt Mr. Handy gebruiken voor het verzamelen van resources in de Vault, je kunt hem op pad sturen in The Wastelands (het open landschap buiten de Vault) en kunt hem inzetten wanneer je Vault wordt aangevallen van buitenaf.  Mr. Handy lijkt zijn naam dus eer aan te gaan doen.

Vorige maand kwam naar buiten dat Fallout Shelter ontzettend succesvol blijkt: in twee weken tijd zette het spel meer dan vijf miljoen dollar om en dat is een behoorlijk bedrag voor een mobiele game. Over het algemeen iedereen enthousiast over Fallout Shelter, al zijn er ook mensen die hebben aangegeven dat het snel saai wordt. In Fallout Shelter speel je een zogenaamde overseer: de leidinggevende van een Vault. Het is aan jou de taak om de mensen te voorzien van basale dingen, zoals energie, water en natuurlijk eten.

  • Fallout Shelter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.