Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s van Lumia 950 XL-phablet opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2015, 10:37 CategorieWindows

Er zijn enkele foto’s opgedoken waarop we de onaangekondigde Lumia 950 XL, de volgende Windows-phablet, te zien krijgen. Volgens de geruchten wordt dit het volgende vlaggenschip van Microsoft, waar Windows 10 op zal draaien.

Lumia 950 XL: het vlaggenschip van Windows 10

Microsoft is voornemens om later dit jaar een nieuwe smartphone en een nieuwe phablet te lanceren, namelijk de Lumia 950 en de Lumia 950 XL. Beide handsets wordt high-end en over de Lumia 950 XL wordt gezegd dat het het volgende vlaggenschip voor Windows wordt. Eerder kwamen we al technische specificaties tegen van een Lumia-apparaat dat destijds nog door het leven ging als de Lumia 940 XL, maar mogelijk hebben we hier dus met dezelfde phablets te maken. Bekijk de foto’s voor een indruk van de 950 XL.

lumia-950-xl-china-groot

Wat we hierboven zien is een prototype van de Lumia 950 XL. De dikke randen om het toestel heen zijn die van een beschermhoesje. Hoewel het daardoor moeilijk te zien is hoe het apparaat er precies uit komt te zien, is het ook weer niet zo moeilijk om je voor te stellen hoe de Lumia eruit ziet zonder dat hoesje. Op de onderstaande foto zien je ook dat iemand het toestel vasthoudt zonder hoesje, waardoor je een iets betere indruk krijgt. Dit zijn meteen de twee meest duidelijke foto’s die we tot nu toe gezien hebben van de Lumia 950 XL.

lumia-950-xl-china-groot-3

Volgens eerdere geruchten krijgt de Lumia 950 XL een scherm van 5,7 inch en een resolutie van 2559 bij 1440 pixels. Onder de motorkap zit een octacore Snapdragon 810-processor en 2GB of 3GB aan werkgeheugen. Ook heeft de Lumia 950 XL 16GB of 32GB aan werkgeheugen. Daarnaast is er een camera van twintig megapixels aan de achterkant en eentje van vijf megapixels aan de voorkant van het apparaat. Ook heeft de phablet alle moderne verbindingen en meetapparatuur aan boord. De aankondiging vindt mogelijk in oktober plaats.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.