Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Note 5 wordt op 13 augustus aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2015, 9:49 CategorieAndroid

Mogelijk wordt de Samsung Galaxy Note 5 toch aangekondigd tijdens het Samsung Unpacked-evenement, dat op 13 augustus plaatsvindt. Eerder leek het erop dat Samsung zich volledig zou willen concentreren op de Samsung Galaxy S6 Edge Plus-phablet.

Gerucht: Galaxy Note 5 toch te zien op 13 augustus

Heel even leek het erop dat de Samsung Galaxy note 5 niet op 13 augustus zou worden aangekondigd, vanwege de berichten dat het Zuid-Koreaanse bedrijf zich wil gaan concentreren op de release van de Galaxy S6 Edge Plus. Maar uit een nieuwe afbeelding van de Unpacked-uitnodiging, het event van 13 augustus, is toch op te maken dat de Note 5 gepresenteerd wordt die dag. Kijk maar eens naar de bovenstaande afbeelding: links op het plaatje is duidelijk een extra hobbel zichtbaar, waarvan nu wordt gezegd dat het de S Pen-opening is.

Over de Samsung Galaxy Note 5 wordt gezegd dat het toestel wordt voorzien van een 5,7 inch Super Amoled-scherm, een resolutie van 1440 bij 2560 pixels, een Exynos 7422-processor en 4GB aan werkgeheugen. Ook krijgt het apparaat een batterij met een vermogen van 3220mAh, de mogelijkheid om 4K-video op te nemen en zal het beschikken over een camera aan de achterkant van zestien megapixels. De kwaliteit van de sensor in de camera zal gelijk zijn aan die van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge.

Op 13 augustus vindt er een evenement van Samsung plaats, genaamd Samsung Unpacked. Uit de meegeleverde bewegende afbeelding is op te maken dat de Galaxy S6 Edge Plus de spotlights krijgt. Verschillende bronnen melden namelijk dat de S6 Edge Plus alle ruimte krijgt en over heel de wereld wordt uitgebracht, terwijl de Galaxy Note 5 het moet doen met de markten waarop de voorganger van het toestel, de Note 4, succesvol was. We gaan het allemaal meemaken over een dag of negen, wanneer Unpacked van start gaat.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.