Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Geen iPad Air 3-release in nabije toekomst’

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2015, 10:57 CategorieiPad

We hebben al een keer eerder voorbij zien komen en nu is er een nieuw artikel verschenen waarin staat dat de iPad Air 3 niet snel uitkomt. Daar waar er eerst geruchten waren dat de iPad Air 3 eind 2015 zou verschenen, is ‘2016’ nu een veel betere gok geworden.

Gerucht: geen iPad Air 3 in 2015

De verwachting is dat Apple nieuwe iPhones en iPads gaat aankondigen in de aankomende maanden, maar onduidelijk is nog welke dat precies zullen zijn. Op dit moment horen we geruchten over een iPhone 6s en een iPhone 6s Plus, de nieuwe iPhone 6-modellen, een kleine iPhone met een 4 inch-scherm, de iPad Pro, die iPad voor studenten en het bedrijfsleven, de iPad Mini 4, wat tevens de laatste Mini in de serie zou moeten zijn, en natuurlijk de iPad Air 3, de opvolger van de populaire iPad Air 2 die vorig jaar verscheen.

Het internet lijkt het er over eens te zijn dat de iPad Mini 4 wordt aangekondigd tijdens het eerstvolgende Apple-evenement, maar tot op heden spreken enkele berichten over de iPad Pro en de iPad Air 3 zichzelf tegen. Dan zou Apple beide apparaten willen lanceren, omdat ze elkaar in principe niet in de weg zouden zitten, en dan zou Apple dit niet voornemens zijn, omdat de iPad Pro de markt van de iPad Air 3 kan opeten, waarmee Apple dus zijn eigen markt zou kannibaliseren – de Air 2 is namelijk een populaire, zakelijke tablet.

Een nieuw artikel vanuit Thailand claimt nu dat Apple de iPad Air 3 niet gaan tonen of uitbrengen dit jaar, omdat het bedrijf zich wil concentreren op de iPad Mini 4. Eerder deed het gerucht al de ronde dat de iPad Mini 4 een kopie van de iPad Air 2 zou worden, maar dan verpakt in een handzamer formaat en een scherm van 7,9 inch. De bron, DigiTimes, heeft op zich goede bronnen vanuit de productieketen, maar heeft er in het verleden ook nog wel eens naast gezeten – desondanks is het een gerucht om rekening mee te houden.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.