‘Gelekte video toont scherm iPhone 6s’

10 augustus 2015 1 Minuut 0 Reacties
iPhone-6-plus-cover-review-1

Een nieuwe gelekte video toont uitgebreid het scherm van de iPhone 6s, die 9 september officieel onthuld zal gaan worden tijdens een event.

Een nieuwe gelekte video toont uitgebreid het scherm van de iPhone 6s, die volgende maand onthuld zal gaan worden.

iPhone 6s

Als het goed is weten we over precies een maand hoe de nieuwe iPhones en iPads van Apple eruit gaan zien. Apple is al een tijdje druk bezig met het produceren van de nieuwe modellen, en ondanks wat vertragingen en kleine probleempjes gaan we binnenkort toch echt kennis maken met de nieuwe iPhone 6s. We weten eigenlijk al bijna alles over de langverwachte smartphone van Apple dankzij talloze geruchten en gelekte informatie. Zelfs Apple ontkomt er niet aan, en vandaag was het helemaal raak: er verscheen een uitgebreide video online waarin de voorkant van de iPhone 6s goed te zien is. De video werd online geplaatst door MacManiack, een site die gespecialiseerd is in Apple-onderdelen.

De website beweert in de beschrijving dat ze het paneel gekregen hebben van een leverancier, en de kans is groot dat het echt de voorkant is van de nieuwe iPhone. De verschillen met de iPhone 6 (Plus) zijn minimaal, maar bevestigen wel eerdere geruchten. Linksboven zien we een nieuwe connector, die op de Force Touch-ondersteuning wijst. Ook zien we verder dat de Homeknop en dus ook de Touch ID sensor nu verwerkt zitten in het paneel, op de plek waar ook de connector van de digitizer en het scherm zich bevindt. Verder is het ontwerp vrijwel identiek aan de vorige iPhones, wat we al hadden verwacht. Apple zal pas weer een vernieuwend ontwerp onthullen voor de volgende generatie iPhones, waar we nog een jaartje op zullen moeten wachten.

Reacties (0)