Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google plaagt ons met vrolijke Android M-video

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2015, 10:09 CategorieAndroid

Google heeft via het officiële Twitter-account van Android een video gedeeld met daarin een grappig nummer over het aanstaande Android M. Want hoewel we al redelijk veel weten over het besturingssysteem, weten we nog altijd niet hoe het gaat heten.

Hoe heet Android M nou?

Iedere keer wanneer Google een nieuwe versie van Android uitbrengt, dan hoor je wekenlang mensen roepen die wel denken te weten hoe Google de nieuwe versie van het besturingssysteem gaat noemen. Over Android L hebben we ook echt weken verschillende namen voorbij zien komen, waarvan de meeste waren gebaseerd op snoepgoed en snoepmerken. Een snoepmerk is het uiteindelijk niet geworden, zoals we allemaal weten, aangezien Android 5.0 Lollipop het uiteindelijk is geworden. Daarvoor hadden we Android 4.4 KitKat.

En eind dit jaar hebben we dus de officiële opvolger van Android 5.0 Lollipop en of dat nou Android 5.2 of Android 6.0 gaat worden (wij gaan uit van Android 5.2, aangezien Google het Material Design heeft getweakt en geen nieuw design in de interface brengt om een geheel nieuw versienummer te rechtvaardigen), de volgende Android heet vooralsnog Android M. Je mag voorlopig zelf bepalen wat voor lekkernij je achter die M zet, of je laat je inspireren door de bovenstaande vrolijke video waarin Google ons plaagt met wat het internet bezighoudt.

Android 5.2 M krijgt een hoop verbeteringen met zich mee waar we de afgelopen weken flink wat aandacht aan hebben besteed op Tablets Magazine. In ons uitgebreide nieuwsarchief kun je verschillende nieuwsberichten over Android M, dat eerder dit jaar officieel is aangekondigd door Google, terugvinden. Vlak na de introductie van het systeem dook al er extra informatie op en hebben we vijf interessante Android M-features op een rij gezet voor tablets. Wil je meer lezen over Android M? Check dan ons nieuwsarchief.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.