Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Mate 8 te zien in gelekte video’

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2015, 11:52 CategorieAndroid

Er is een video gelekt waarin we mogelijk de onaangekondigde maar aankomende Huawei Mate 8 te zien krijgen, vanuit meerdere hoeken. Mocht de video het echte product tonen, dan krijgen we ook een glimp van de nieuwe Huawei Nexus-phablet.

Video: is dit de Huawei Mate 8-phablet?

Op dinsdagochtend Nederlandse tijd is er een video online verschenen waarin we mogelijk de onaangekondigde maar aankomende Huawei Mate 8 te zien krijgen, vanuit allerlei hoeken. De fabrikant heeft al laten weten dat die op 2 september een nieuw apparaat gaat aankondigen, maar heeft natuurlijk nog niet prijsgegeven om wat voor apparaat het gaat. De gedachte leefde toen al dat het om de Huawei Mate 8 gaat, aangezien daar al enkele geruchten over zijn verschenen, maar 2 september weten we dat pas zeker.

De phablet in de bovenstaande video heeft het modelnummer M200-UL00 en lijkt inderdaad de Huawei Mate 8 te worden. Het apparaat is voorzien van een metalen body en een vingerafdrukscanner, die we recht onder de camera op de achterkant kunnen zien. Over de phablet wordt gezegd dat het een scherm krijgt van zes inch, met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 490ppi. Onder de motorkap zou een 64 bit Kirin octacore-processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen zitten.

Ook zou er een goedkoper model op de markt worden uitgebracht, dat is voorzien van 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan interne opslagruimte. Mocht de video inderdaad de Huawei Mate 8 laten zien, dan krijgen we ook een idee van de Huawei Nexus-phablet waar we al vaker over hebben gehoord. Huawei zou namelijk verantwoordelijk zijn voor de volgende Nexus-phablet, aldus de geruchten, maar zowel Google als Huawei hebben daar helaas nog niets over bekendgemaakt. We horen er binnenkort ongetwijfeld meer over.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.