Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate S heeft mogelijk optical image stabilization

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2015, 10:03 CategorieAndroid

De Huawei Mate S heeft mogelijk optical image stabilization, zo blijkt uit een foto waarvan gezegd wordt dat we er de Mate S op zien. Het gaat hier met name om de achterkant van de phablet, die een behoorlijke bult heeft bij de camera.

Huawei Mate S met OIS

De IFA 2015-beurs komt steeds dichterbij en dat merken we onder andere vanwege de geruchten die binnen komen druppelen. Eerder hoorden we al het een en ander over de Huawei Mate S-phablet van Chinese makelij. Dit toestel zou namelijk vlak voor de IFA gepresenteerd worden, aangezien er al uitnodigingen waren verstuurd door de Chinese fabrikant. Op woensdag is er echter een nieuw gerucht verschenen, eentje die te maken heeft met de camera van het apparaat: die krijgt mogelijk optical image stabilization.

lek-huawei-mate-s-achterkant

Met optical image stabilization is een digitaal apparaat in staat om foto’s te nemen terwijl het lichtelijk in beweging is, zonder dat de foto dan bewogen is. De reden dat er nu geroepen wordt dat de Huawei Mate S deze technologie aan boord krijgt, is een foto waarop we het apparaat mogelijk al te zien krijgen. Op de achterkant zien we een flinke bult zitten bij de camera en vingerafdrukscanner, waardoor de gedachte nu dus leeft dat de phablet is voorzien van OIS. Huawei heeft hier echter zelf nog niets over naar buiten gebracht.

Er zijn al enkele specs verschenen over de Huawei Mate S. Zo is er al gesproken over de dertien megapixel-camera aan de achterkant: die zou een Sony IMX 278-sensor krijgen. Ook wordt er gemeld dat het scherm 5,7 inch groot is en de schermresolutie neerkomt op 1080 bij 1920 pixels, oftewel full hd. Onder de motorkap zou een Kirin 935-processor en 3GB aan werkgeheugen zitten. Ook zou de phablet worden voorzien van 32GB aan intern geheugen. Maar zoals we al hebben aangegeven: het zijn op momenten allemaal geruchten.

  • Delen:
Huawei Mate S
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.