Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 6s Plus krijgt een kleinere batterij’

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2015, 10:16 CategorieiPhone

Naar verluidt krijgt de iPhone 6s Plus een kleinere batterij dan zijn oudere broer, namelijk 2750 mAh tegenover 2910 mAh in de iPhone 6 Plus. Ook is er een foto opgedoken van wat mogelijk de verpakking van de onaangekondigde iPhone 6s Plus kan zijn.

Gerucht: kleinere batterij voor de iPhone 6s Plus

Er is een nieuw gerucht opgedoken over de onaangekondigde iPhone 6s Plus. De nieuwste phablet van Apple zou namelijk een kleinere batterij met zich meekrijgen. Dat blijkt uit informatie van een Aziatische website. Daar waar de originele iPhone 6 Plus een batterij met een vermogen van 2910 mAh heeft, zou de iPhone 6s Plus het moeten doen met een batterij van 2750 mAh. De kleinere versie, de iPhone 6s, zou eveneens een kleinere accu gaan krijgen, namelijk 1715 mAh. De originele iPhone 6 heeft een batterij van 1800 mAh.

Mocht dit gerucht kloppen, dan kan dat een aantal dingen betekenen. Het kan zijn dat Apple bewust voor een kleinere batterij moest kiezen vanwege de implementatie van nieuwe hardware (mogelijk kan dat iets te maken hebben met Force Touch), maar het kan ook zijn dat Apple erin geslaagd is de modellen dunner te maken dan ze al waren. Of het kan zijn dat het bedrijf uit Cupertino een manier heeft gevonden om de accu’s efficiënter te werk laten gaan, waardoor een groter batterij niet nodig is en het toestel dun kan worden gehouden.

iphone-6s-plus-doos

Diezelfde bron heeft ook een foto geplaatst waarop we mogelijk de verpakking van de iPhone 6s Plus te zien krijgen. Het gaat hier ook direct om de gouden versie van de 6s Plus. Op de doos is duidelijk een S in een vierkant blokje zichtbaar (aan de zijkant) en dat komt overeen met het design van andere S-modellen van de iPhone. Het is echter heel moeilijk om op dit moment te controleren waar de doos precies vandaan komt, waardoor we niet met zekerheid kunnen zeggen of dit echt is. Begin september weten we mogelijk alles zeker.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.