Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 6s Plus wordt op 18 september gelanceerd’

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2015, 10:54 CategorieiPhone

Naar verluidt is Apple voornemens de iPhone 6s Plus te willen lanceren op 18 september – althans, in elk geval in Duitsland. Dat blijkt uit gegevens van Duitse telecombedrijven, die zich op dit moment zouden voorbereiden op de release van de nieuwe iPhone.

Gerucht: iPhone 6s Plus verschijnt 18 september

Op moment van schrijven zouden enkele Duitse telecombedrijven zich voorbereiden op de lancering van de onaangekondigde, maar aankomende iPhone 6s Plus. De datum waarop de phablet samen met zijn kleinere broertje, de iPhone 6s, zouden worden gelanceerd, is volgens een hardnekkig gerucht in de wandelgangen 18 september. Dat komt redelijk overeen met de data waarop Apple eerder iPhones uitbracht. Voordat de iPhone 6s Plus echter wordt gelanceerd, houdt Apple traditioneel een persevenement voor de gebeurtenis.

Het zou gaan om in elk geval twee van de drie grote telecomproviders in Duitsland. Helaas zijn de twee providers niet gespecificeerd, maar in Duitsland is het wel zo dat de drie grote spelers O2, Vodafone en T-Mobile DE (eigendom van Deutsche Telekom) zijn. Alle drie de telecombedrijven zouden overigens wel klaargestoomd zijn op 18 september, omdat je overal de iPhone 6 nog kan bestellen met een abonnement. Maar ook dat is onderdeel van het gerucht, aangezien Apple hier nog niets over naar buiten heeft gebracht.

De verwachting is dat Apple op 9 september 2015 een persevenement gaat organiseren, waar het zowel de iPhone 6s als de iPhone 6s Plus gaat presenteren en traditiegetrouw verschijnen de toestellen niet lang nadat ze zijn aangekondigd. Volgens een andere traditie is het zo dat de nieuwe iPhones op de tweede vrijdag na de aankondiging worden gelanceerd en dat blijkt nu ook het geval. Maar het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat één of andere grappenmaker de feiten bij elkaar heeft opgeteld en dit als gerucht heeft verspreid.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.