Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Konami wil weten welke games je (opnieuw) wil spelen

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2015, 10:46 CategorieAndroid

De Japanse speluitgever Konami richt zich direct tot de gamers en vraag hen welke games zijn (opnieuw) willen spelen en op wel platform. Je kunt daarvoor een kleine online vragenlijst invullen, waarin games worden genoemd als Bomberman, Yu-Gi-Oh! en meer.

Konami luistert naar jouw input

Mocht je het gamingnieuws wat nauwer in de gaten houden, dan weet je dat Konami op dit moment een populair gespreksonderwerp is onder pers en publiek. Eerder kwam de populaire uitgever namelijk al naar buiten met de boodschap dat die zich wil concentreren op mobile gaming, aangezien dat de markt is waar het geld ligt. Maar ook het gedoe rondom Hideo Kojima en zijn vertek bij zijn eigen studio en de manier waarop het bedrijf met zijn werknemers omgaat zorgt op menig gameredactie voor dagen vol aan gespreksstof.

Maar er is natuurlijk ook leuker nieuws, zoals het feit dat de nieuwe Metal Gear Solid-game bijna uitkomt op de spelcomputers en het feit dat Konami nu een online vragenlijst heeft klaarstaan voor iedereen die hem wil invullen. Met die vragenlijst wil het bedrijf mogelijk de koers gaan bepalen voor de toekomst, aangezien Konami wil weten welke games of gameseries je (nog een keer) wil spelen en op welk apparaat, waar je weer de keuze hebt uit ‘meerdere platformen’ of zelfs ‘alleen op mijn mobiele apparaat’. Je kunt van alles invullen.

In de vragenlijst kom je bekende gamefranchises tegen als Castlevania, Bomberman en Yu-Gi-Oh! en nog veel meer natuurlijk. Konami is benieuwd naar de manier waarop je die games ervaren hebt, of je ze leuk vindt of niet, wat de meest interessante elementen aan die games zijn, hoe geïnteresseerd je bent in een nieuwe versie van dat specifieke spel en natuurlijk nog veel en veel meer. Laten we nu maar hopen dat de mensen die de vragenlijst invullen serieuze antwoorden geven en Konami weer op het rechte pad weten te krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.