Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lara Croft GO nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2015, 11:06 CategorieAndroid

De game Lara Croft GO is nu te downloaden voor Android en iOS, terwijl de Windows-versie nog op zich laat wachten. Wanneer die versie verschijnt, is helaas niet bekendgemaakt door de Japanse uitgever van het spel, Square Enix.

Download: Lara Croft GO

Wat krijg je wanneer je de gameplay en de vormgeving van een goed spel als Hitman GO combineert met de wereld van Lara Croft, beter bekend als Tomb Raider? Dan krijg je Lara Croft GO: een turn-based avonturen- en puzzelspel. Turn-based houdt in dat je rekening dient te houden met het feit dat je om beurten speelt en dus niet als een dolle door het leven kan rennen. Je begeeft je immers op een soort spelbord  terwijl je het opneemt tegen andere figuren die daar rondlopen en je het mysterie van Queen of Venom onderzoekt.

Lara Croft GO lijkt dus in de verste verte niet op wat je van Lara Croft gewend bent. Meestal bevindt de archeologie zich in avonturen waar ze achterna gezeten wordt, mensen moet omleggen, bergen moet beklimmen en natuurlijk tombes moet onderzoeken. Hoewel je nog wel delen van dat soort typische gameplay zult aantreffen in Lara Croft GO, is het toch echt het turn-based-systeem dat de overhand neemt. Mocht je daar niet van houden, dan hoef je dit spel ook niet te downloaden. Fans van genre doen daar echter wel goed aan.

De wereld van Lara Croft GO is in elk geval prachtig vormgegeven. Wanneer je de game downloadt, dan krijg je toegang tot 75 levels, verdeeld over vijf hoofdstukken. Je dient onderweg oude relikwieën te verzamelen, wat uiteindelijk naar een leuke verrassing leidt. Lara Croft GO is nu voor zowel Android als iOS te downloaden en kost je 4,99 euro. De game bevat overigens wel (te ontwijken) in-app-aankopen, dus met die 4,99 euro ben je er wellicht nog niet. Een Windows 10-versie laat ondertussen nog op zich wachten.

  • Lara Croft GO
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.