Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lara Croft GO verschijnt later deze maand

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2015, 10:32 CategorieAndroid

De Japanse spellenuitgever Square Enix heeft bekendgemaakt dat Lara Croft Go later in augustus te downloaden is voor mobiele apparaten. Dit soort spellen speel je het beste op een tablet, zodat de game goed tot zijn recht komt.

Lara Croft GO verschijnt deze maand

Tijdens de E3-gamebeurs in de Verenigde Staten heeft de Japanse spellenuitgever Square Enix de game Lara Croft GO aangekondigd: een game in de stijl van Hitman GO, maar met het thema van de Tomb Raider-serie. Deze week heeft de uitgever echter bekendgemaakt, tijdens de gamebeurs in Keulen genaamd de Gamescom, wanneer we het spel mogen verwachten. En dat gebeurt veel sneller dan je denkt, aangezien we Lara Croft GO deze maand al kunnen downloaden en spelen op onze smartphones en tablets.

Mocht je al bekend zijn met de game Hitman Go, dan zal Lara Croft Go geen hoge instapdrempel hebben. Heb je die game echter niet gespeeld en ken je Tomb Raider voornamelijk vanwege het klimmen, klauteren en overleven, dan moet je wel even wennen aan deze turn-based-ervaring, die er ook nog eens heel anders uitziet dat ouderwetse en moderne Lara Croft-spellen. Desondanks stellen de eerste ervaringen met de game ons hoopvol, omdat de ontwikkelaar het is gelukt het echte Tomb Raider-gevoel te behouden.

Vanaf 27 augustus is Lara Croft GO te downloaden voor zowel Android als iOS. Helaas zijn de minimale systeemvereisten nog niet bekendgemaakt, maar we verwachten niet dat je een high-end tablet nodig hebt om dit spel te kunnen spelen. Lara Croft GO is onderdeel van de nieuwe mobile first-strategie van Square Enix, die voornemens is meer games uit populaire franchises naar tablets en smartphones te brengen, omdat dit de platformen zijn waar het geld te vinden is. Meer dan op de traditionele spelcomputers.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.