Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Phab Plus is een 6.8-inch phablet met full hd-display

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2015, 10:27 CategorieAndroid

Afgelopen juli dook er bij de Chinese instantie voor draadloze communicatie informatie op over een 6,8-inch phablet van Lenovo. Daarna hebben we er niks meer van vernomen, tot vandaag. In China is het toestel namelijk officieel aangekondigd en moet bij diverse providers in het assortiment verschijnen.

De phablet van Lenovo gaat onder de naam Lenovo Phab Plus en beschikt over een reusachtig display met een formaat van 6.8-inch. Het scherm heeft een full hd-resolutie van 19.20 bij 1.080 pixels meegekregen en draait op een Qualcomm Snapdragon 615-processor met een kloksnelheid van 1.5GHz.

Verder beschikt het toestel over 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een 13 megapixel camera aan de achterzijde, een 5 megapixel webcam aan de voorzijde, een 3.500mAh accu en Android 5.0 Lolipop als besturingssysteem met daar overheen de Vibe UI-skin van Lenovo. Ook Dolby Atmos is aan boord voor een optimale audio-weergave. Qua connectiviteit komt de phablet met dual-sim, 4G/LTE, WiFi, Bluetooth, gps en microUSB.

In China wordt de Lenovo Phab Plus gelanceerd in een grijze, een blauwe, een roze en een zilveren versie. Omgerekend kost het toestel daar 361 euro. Of Lenovo de phablet ook naar Europa brengt is vooralsnog onduidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.