Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Tablet 3 gespot in promotiemateriaal

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2015, 17:01 CategorieAndroid

De Lenovo Yoga Tablet 3 is op dinsdagmiddag Nederlandse tijd gespot in promotiemateriaal, waardoor er nu wat extra info beschikbaar is. Zo krijgt de Yoga Tablet 3 een camera in de scharnier van de kickstand en zou het apparaat zo’n twintig uur mee moeten gaan.

Is dit de Lenovo Yoga Tablet 3?

Het is inmiddels al een jaar geleden sinds Lenovo de Yoga Tablet 2 heeft uitgebracht. Mocht de fabrikant nu van plan zijn daadwerkelijk een Lenovo Yoga Tablet 3 op de markt uit te brengen, dan is het nog slechts een kwestie van tijd voordat die wordt aangekondigd. Op dinsdagmiddag Nederlandse tijd lijkt het erop dat die tijd gekomen is, aangezien er promotiemateriaal is opgedoken met daarop afbeeldingen en informatie van en over de onaangekondigde Lenovo Yoga Tablet 3 – maar we scharen de info nog even onder geruchten.

lenovo-yoga-tablet-3-promotion-materials-1

Er zijn twee afbeeldingen gelekt, die je hierboven kunt bekijken. Hoewel ze nog veel aan de verbeelding overlaten, vallen er natuurlijk al wel wat dingen op aan de foto’s. Zo kun je op de bovenste foto duidelijk een camera zien zitten op de scharnier van de kickstand, die nog wel eens gebruikt zou kunnen worden voor videochatgesprekken. Ook is het zo dat beide foto’s afwijkende elementen vertonen als het om het design van de tablet gaat: zo is de camera op de onderste foto niet meer te zien en lijkt de bolling ook niet heel dik te zijn.

In de – voor ons onleesbare – tekst staat te lezen dat de Lenovo Yoga Tablet 3 een batterijduur krijgt van twintig uur – zijn voorganger belooft slechts de helft aan batterijduur en gaat niet langer mee dan tien uur. Ook lijkt het erop dat de camera acht megapixels heeft. Daarnaast weet de lekker van deze afbeeldingen te vertellen dat we de tablet gaan zien tijdens de IFA in Berlijn, dat begint september plaatsvindt, en dat er zowel een acht als tien inch-variant van de tablet op de markt komt. Over enkele weken weten we dit allemaal zeker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.