Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga Tablet 3 8 te zien in Oekraïense webshop

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2015, 10:02 CategorieAndroid

Eerder zagen we de Lenovo Yoga Tablet 3 al voorbijkomen in gelekt promotiemateriaal, maar dit weekend dook de tablet op bij een webshop. Het gaat hier om de acht inch-versie van de tablet, waarvan mogelijk ook nog een tien inch-variant wordt uitgebracht.

Lenovo Yoga Tablet 3 8

Het wordt met de week iets zekerder dat Lenovo een nieuwe tablet op de markt gaat uitbrengen en mogelijk is dit de Lenovo Yoga Tablet 3 8. Eerder zagen we de tablet al voorbijkomen in gelekt promotiemateriaal, maar dit weekend is het apparaat opgedoken in een Oekraïense webshop, waar hij nog steeds te zien is. We kunnen de tablet niet alleen vanuit alle hoeken bekijken dankzij de beschikbare foto’s, er is ook een volledige spec sheet te lezen op de productpagina. Op het eerste gezicht lijkt er niet heel veel anders aan dit model te zijn.

lenovo-yoga-tablet-3-8-webshop-groot

De Yoga Tablet 3-850 heeft namelijk hetzelfde basale design als zijn voorgangers, inclusief een ingebouwde kickstand en een batterij in de vorm van een cilinder, die aan de zijkant van het apparaat te klikken is. Er is echter één groot verschil: deze tablet beschikt niet over twee camera’s, maar één camera. En die camera bevindt zich in de cilinder en is 180 graden te draaien, waardoor je foto’s met dezelfde kwaliteit kunt maken. Ook beschikt de Yoga Tablet 3 over een batterij met een vermogen van 6200 mAh, goed voor zo’n twintig uur.

Over de tablet wordt gezegd dat het een behoorlijke midranger wordt. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 210-processor moeten gaan zitten, die geklokt is op 1,1GHz. Het acht inch ips display heeft waarschijnlijk een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Verder zou de Yoga Tablet 3 voorzien zijn van WiFi, Bluetooth 4.0, stereospeakers aan de voorkant en een mobiele internetverbinding. Ook zou het apparaat 1GB aan werkgeheugen evenals 16B aan interne opslagruimte krijgen en draait het op Android 5.1.

Lees ook nog even onze uitgebreide review van de meest geavanceerde Yoga Tablet, de Yoga Tablet 2 Pro met ingebouwde projector.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tab 3 Pro
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.