Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Leveranciers schroeven productie Force Touch-schermen op’

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2015, 9:16 CategorieiPhone

Naar verluidt hebben de leveranciers van Force Touch-schermen de productie opgeschroefd, zodat Apple klaar is voor de aanstaande lancering van de iPhone 6s Plus die mogelijk september plaatsvindt.

Gerucht: de iPhone 6s Plus is toch echt aanstaande

Volgens de laatste geruchten is het zo dat leveranciers van Force Touch-schermen voor de aanstaande iPhone 6s en iPhone 6s Plus op dit moment hard werken om ervoor te zorgen dat Apple genoeg schermen heeft voor de volgende iPhones. Het zou zelfs zo zijn dat die bedrijven al in juni zijn begonnen met het verschepen van de schermen en harder zijn gaan werken in juli, aldus een bron uit de productieketen, tegenover de Aziatische publicatie DigitTimes. Die website citeert vaker bronnen vanuit de productieketen.

De bronnen melden dat Apple nu in staat is 36 tot veertig miljoen iPhones te kunnen produceren vanaf september, terwijl dat vanaf december al vijftig miljoen kunnen zijn. Eén leverancier heeft al naar buiten gebracht dat die inderdaad werkt aan Force Touch-schermen, maar heeft er niet bij vermeld voor wie precies. Maar wanneer we alle geruchten bij elkaar optellen en die naast dit gerucht leggen, dan lijkt het er toch echt op dat we hier met Apple te maken hebben, die mogelijk dit jaar de s-versies van de iPhone 6 op de markt brengt.

Hoewel DigiTimes vaker bronnen vanuit de productieketen van smartphones en tablets citeert, is het ook wel weer zo dat het geen garantie biedt voor een kijkje in de toekomst van, in dit geval, Apple. De verwachting is wel dat Apple dit jaar nog de iPhone 6s en iPhone 6s Plus zal lanceren en dan zou het inderdaad alleen maar logisch zijn dat er momenteel veel bedrijven zijn die aan verschillende onderdelen voor het apparaat werken. We gaan het mogelijk in september zien – dat wordt verwacht dat Apple de nieuwe iPhones zal aankondigen.

  • Delen:
Apple iPhone 6 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.