Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG maakt een grapje over Samsung en de Note 5

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2015, 12:29 CategorieAndroid

LG heeft op Twitter een grapje gemaakt over de Samsung Galaxy Note 5 en het feit dat de phablet niet naar Europa toe komt. De fabrikant grijpt zijn kans om de LG G4-phablet eens in een goed daglicht te zetten, met een nieuwe hashtag.

LG G4: #G4THEWORLD

Toen Samsung zowel de Samsung Galaxy Note 5 als de Samsung Galaxy S6 Edge+ aankondigde tijdens Samsung Unpacked, waar het na afloop ook een teaser vrijgaf van de aankomende Samsung Gear S2-smartwatch (bekijk hier de nieuwe video), werd direct bekendgemaakt dat de Note 5 niet naar Europa zou aankomen, omdat de Galaxy S6 Edge+ alle ruimte nodig krijgt. Dit tot grote teleurstelling van de Europeanen die ernaar uitkijken hun Samsung Galaxy Note 4 te vervangen voor een gloednieuwe versie.

lg-g4-note-5

Concurrent LG heeft dit natuurlijk ook meegekregen en heeft daarom een grappige tweet op Twitter geplaatst, met daarin een pook naar Samsungs besluit de Note 5 niet naar Europa te brengen. Op de afbeelding zien we een LG G4 met een kalenderapplicatie op het scherm, waar 21 augustus, de releasedatum van de Note 5, is omcirkeld. Daaronder staat de tekst ‘No Notes!’ te lezen, wat natuurlijk duidt op het besluit. Boven en in de afbeelding staat de onderstaande tekst te lezen, helemaal afgemaakt met een gloednieuwe Twitter-hashtag.

To everyone that marked a note on their calendar. Sorry. We’d never do that to you. #G4 TheWorld.

Mogelijk probeert LG hiermee klanten te winnen om alsnog voor de LG G4 te kiezen, nu de Note 5 niet naar Europa komt. Wat de gedachte ook achter dit grapje is, het is maar een grapje. En grapjes moeten kunnen, ook in een wereld waar miljoenen in omgaat. Dit is echter niet de eerste keer dat LG een steek aan Samsung uitdeelt: toen de befaamde foto van Ellen (met al die beroemdheden) of Twitter verscheen, liet LG weten dat Ellen in theorie de foto zelf had kunnen maken, als ze op dat moment een LG G3 had en geen Samsung Galaxy Note 3.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.