Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG werkt aan phablet met 5,8 inch 2K-display’

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2015, 10:56 CategorieAndroid

LG zou momenteel werken aan een nieuwe phablet, die een 5,8 inch-scherm krijgt met een resolutie van maar liefst 2K. Het bedrijf heeft nog niets over de specificaties bekendgemaakt, maar heeft al wel laten weten te werken aan een high-end phablet.

Gerucht: flinke LG-phablet op komst

Er is een nieuw gerucht opgedoken over de onaangekondigde LG-phablet die LG van plan is uit te brengen. Later dit jaar zou er namelijk nog een high-end phablet moeten verschijnen van de fabrikant, waar eerst de woorden ‘super premium’ aan werden gekoppeld. Die statement werd niet lang daarna teruggetrokken, en hoe jammer dat ook klinkt, het betekent echter niet dat LG ons nog steeds kan verrassen met een phablet die high-end specs heeft en volgens nieuwe geruchten blijkt dat gelukkig nog steeds het geval te zijn.

Over de onaangekondigde LG-phablet wordt namelijk gezegd dat het een scherm van 5,8 inch krijgt met een resolutie van maar liefst 2K. Ook zou dit apparaat worden voorzien van een dual-camera-setup, die voor veel betere foto’s moet gaan zorgen. Veel beter dan op de LG G4 en veel beter dan op de Samsung Galaxy S6. We weten inmiddels zeker dat LG digitale foto’s serieus neemt, nogmaals kijkende naar de G4-phablet, dus we hopen dat de geruchtenmolen het aan het juist eind heeft wat de camera’s op de achterkant betreft.

Helaas is dit momenteel het enige dat we over de phablet weten. Mocht het apparaat inderdaad aan het einde van 2015 op de markt komen, dan verwachten we dat LG in elk geval de nieuwste Android-versie mee levert, namelijk Android 6.0 Marshmallow. Dit nieuwe Android brengt voornamelijk een aantal grove verbeteringen onder de motorkap met zich mee en zorgt over het algemeen voor een soepele gebruikerservaring op Android, met meer middelen om de interface naar eigen wensen aan te passen.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.