Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lumia 950 XL op foto te zien’

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2015, 10:35 CategorieWindows

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk de onaangekondigde Lumia 950 XL-phablet te zien krijgen, de de projectnaam Cityman draagt. De Cityman ziet er uit als een behoorlijke standaard phablet, maar is wel cyaankleurig en bevat het bekende Windows-logo op de achterkant.

Gerucht: Lumia 950 XL te zien op foto

Als de geruchten het bij het juiste eind hebben, dan presenteert Microsoft binnenkort nieuwe Lumia-toestellen. De bekende lekker Evan Blass, beter bekend onder @evleaks) heeft voorafgaand aan die mogelijke aankondiging foto’s geplaatst van de aankomende smartphone en phablet binnen de Lumia-lijn, waarvan we weten dat de smartphone de projectnaam Talkman en de phablet de projectnaam Cityman heeft. Beide toestellen zien er behoorlijk standaard uit, maar de phablet heeft tenminste wel een aparte kleur gekregen.

Over de Cityman wordt gezegd dat het een phablet met een scherm van 5,7 inch wordt. Aan de achterkant van het toestel zit een twintig megapixel Pure View-camera, die een beetje uitsteekt, inclusief LED-verlichting. De Lumia 950 XL zou tevens ondersteuning aanbieden voor de Surface Pen en zou ook een speciaal hoesje krijgen met daarop een ronde uitsnede, zodat je snel toegang krijgt tot je notificaties. Beide apparaten zouden tevens een usb type-c-aansluiting krijgen en draadloos kunnen worden opgeladen middels Qi.

De schermresolutie van de phablet is volgens de geruchten 1440 bij 2560 pixels en onder de motorkap zou een 64 bit Snapdragon 810 octacore-processor moeten zitten. Het apparaat zou 3GB aan werkgeheugen met zich meekrijgen, evenals 32GB aan intern geheugen. Daarnaast zou de Cityman een batterij met een vermogen van 3300 mAh krijgen. Eerder werd aangegeven dat Microsoft in oktober een evenement zal organiseren, waar onder meer de Surface Pro 4 en een nieuw model van Xbox One zou worden aangekondigd.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.