Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft Office 2016 verschijnt op 22 september’

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2015, 9:50 CategorieAndroid

Mogelijk zal Microsoft de nieuwste versie van Office, Microsoft Office 2016, op 22 september gaan lanceren, blijkt uit interne documenten. In dat document is duidelijk de datum 22 september te lezen, samen met de tekst dat de software dan beschikbaar komt.

Gerucht: 22 september verschijnt Microsoft Office 2016

Dat Microsoft de laatste hand legde aan Microsoft Office 2016 is misschien geen verrassing, aangezien verschillende retailers het softwarepakket al in het assortiment hebben opgenomen. Nu hebben we daar ook een datum bij gekregen. Die datum is afkomstig uit een intern document van Microsoft, waarop duidelijk te zien is dat Microsoft Office 2016 op 22 september gelanceerd wordt en dat medewerkers nu alvast moeten overstappen naar het preview-programma. Van dat interne bericht is gelukkig een screenshot gemaakt.

office-2016-22-sept

Dit bericht is natuurlijk naar buiten gebracht door een medewerker van Microsoft. De datum van 22 september lijkt overigens alleen te gelden voor de Home- en Professional-versies van het softwarepakket, aangezien de Enterprise-editie nog wel eens op zich kan laten wachten. De verwachting is nu dat dit in het tweede kwartaal gaat gebeuren – het tweede fiscale kwartaal dan, dat in juli begonnen is. Dat houdt dus mogelijk in dat de Enterprise-editie van Office 2016 voor het einde van 2015 op de markt zal worden uitgebracht.

In aanvulling op de mogelijke releasedatum zijn de prijzen voor de verschillende pakketten mogelijk ook al gelekt. De versie voor thuisgebruik en studenten kosten mogelijk tussen de 129 en 140 euro, terwijl de variant voor zelfstandigen tussen de 229 en 240 euro gaat kosten. Dit is gebaseerd op de prijzen die zijn gegeven door prijsvergelijkingswebsites en staan dus, op moment van schrijven, alles behalve vast. Microsoft zal ongetwijfeld snel met een aankondiging omtrent de releasedatum en prijzen van Office 2016 komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.