Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft organiseert evenement voor Surface Pro 4 en meer’

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2015, 16:41 CategorieWindows

Microsoft schijnt in oktober een evenement te willen organiseren waar het bedrijf onder andere de Surface Pro 4 en Band 2 aankondigt. Niets van deze informatie is echter nog bevestigd, dus scharen we de berichtgeving voorlopig nog onder geruchten.

Gerucht: Surface Pro 4, Lumia XL en Band 2 op komst

Naar verluidt wil Microsoft een evenement in oktober gaan organiseren waar het bedrijf meerdere producten wil laten zien aan pers en publiek. Er worden meerdere producten genoemd, waaronder de Microsoft Surface Pro 4-tablet. Ook zouden de nieuwe Lumia-handsets (waaronder één phablet) en de Microsoft Band 2 voorbijkomen tijdens die dag. Niets is echter nog zeker, om de simpele reden dat Microsoft dit evenement zelf niet heeft aangekondigd. Het gerucht is ontstaan in China en de website The Verge acht het aannemelijk.

Daarnaast noemt de bron nog twee andere verrassingen op het gebied van hardware, waarbij de Xbox One er ook nog even aan de haren wordt bij getrokken; die zou namelijk een nieuwe kast krijgen, zoals Microsoft in het verleden drie keer heeft gedaan met de Xbox 360. Daarnaast horen we ook geruchten over de Surface Mini waar we het vorig jaar zomer voor het laatst over hebben gehad, toen er nog sprake van zou zijn dat Microsoft dat kleine Surface naast de Surface Pro 3 zou gaan lanceren – wat dus niet gebeurd is, weten we inmiddels.

Over de Surface Pro 4 weten we, wederom via het geruchtencircuit, dat die qua design niet heel anders gaat zijn. Microsoft heeft beloofd dat het uiterlijk niet zal worden aangepast, zodat de mensen en bedrijven die hebben geïnvesteerd in accessoires niet de dupe worden van een nieuw design en alles opnieuw zouden moeten kopen. Dat betekent echter niet dat er niets verandert: de schermresolutie zou bijvoorbeeld omhoog kunnen gaan en de tablet zou dunner kunnen worden – hopelijk horen we er tijdens het event in oktober meer over.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.