Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola komt met stevige Motorola Bounce’

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2015, 20:06 CategorieAndroid

Het Twitter-account @upleaks lekte vandaag informatie over de Motorola Bounce, een verstevigde flagship-phablet van Motorola.

Motorola Bounce

Na de Moto X Style en de Moto X Play zou je denken dat Motorola voorlopig wel klaar is met het aankondigen van flagship-telefoons, maar niets is minder waar. Het bekende Twitter-account @upleaks tweette vandaag een foto van de Motorola Bounce, een “onbreekbare” telefoon. De Motorola Bounce is niet zomaar een telefoon, want de specificaties zijn vrij indrukwekkend. De phablet heeft een 5.43-inch Quad HD scherm, een Snapdragon 810 processor, en maar liefst 3GB aan werkgeheugen. De accuduur is op papier ook perfect: de Motorola Bounce heeft volgens het Twitter-account een 3760 mAh batterij. Ondanks het energie-vretende scherm moet dat met gemak garant kunnen staan voor meer dan een dag aan accuduur.

Allemaal specificaties die redelijk overeen komen met de Moto X Style en de Moto X Play, ook qua camera: de Motorola Bounce heeft een 21-megapixel camera aan de achterkant, en een 5-megapixel camera aan de voorkant van het toestel. De processor en de batterij van de Motorola Bounce zijn zelfs beter dan de vorige maand aangekondigde flagships van Motorola. Laat je dus niet misleiden door het verstevigde uiterlijk van de Bounce: dit is een flagship-telefoon dat niet onderdoet voor andere telefoons. Normaliter zijn speciaal verstevigde telefoons namelijk echt specifiek gericht op bijvoorbeeld bouwvakkers, maar deze telefoon is ook interessant voor de doorsnee consument. Hopelijk horen we snel meer over deze bijzondere smartphone.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.