Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe versie van EA Sports FIFA verschijnt 22 september

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2015, 9:42 CategorieAndroid

Speluitgever Electronic Arts heeft via zijn EA Sports Mobile-website laten weten dat we de volgende FIFA-game op 22 september mogen verwachten voor zowel Android als iOS. De ontwikkelaar belooft ‘console-achtige’ kwaliteit op het gebied van gameplay.

EA Sports FIFA: vanaf 22 september verkrijgbaar

Mocht je ieder jaar de nieuwste FIFA-voetbalgame oppikken voor je PlayStation of Xbox en eigenlijk geen moment zonder die gameplay kunnen, dan heb je ongetwijfeld wel eens een mobiele versie van FIFA gespeeld. Ook dit jaar brengt speluitgever Electronic Arts een nieuw deel naar mobiele apparaten toe, in de vorm van EA Sports FIFA. Er staat geen jaartal achter en waarom is onduidelijk, maar weet in elk geval dat je dit spel vanaf 22 september voor niets kunt downloaden voor zowel Android als iOS.

Dat het spel gratis te downloaden is, betekent mogelijk dat er een aantal in-app-aankopen zijn waar we nu nog niet van afweten, maar dat zien we tegen het einde van volgende maand wel. EA Sports belooft in elk geval te profiteren van de alsmaar krachtiger wordende hardware van vandaag de dag en belooft met ‘console-achtige’ kwaliteit te komen op het gebied van gameplay én graphics. Nieuw in deze titel zijn de celebrations – bewegingen die je een speler, waar je mee speelt, kunt laten maken wanneer je een goal gescoord hebt.

Daarnaast zijn er natuurlijk hybride touch controls, meer animaties en een verbeterde A.I. aanwezig, zodat de potjes voetbal ook onderweg natuurlijk voor je zouden moeten aanvoelen. Een andere nieuwe feature is Player Exchange: een middel om van je ongewilde spelers af te komen door ze in te ruilen voor willekeurige andere spelers. Hoe beter de speler is die je inruilt, hoe groter de kans is dat je er ook een betere speler voor terugkrijgt. Onduidelijk is of hier een limiet op komt of niet, maar wij hopen in elk geval van niet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.