Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Officiële persfoto’s gelekt van Note 5 en S6 Edge Plus’

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2015, 10:57 CategorieAndroid

Er zijn mogelijk twee persfoto’s gelekt waarop we zowel de Samsung Galaxy Note 5 als de Samsung Galaxy S6 Egde Plus te zien krijgen. De verwachting is dat beide toestellen op 13 augustus 2015 worden gepresenteerd tijdens een groot evenement in New York.

Zijn dit de Note 5 en de S6 Edge Plus

Een bekende lekker op Twitter heeft twee persfoto’s naar buiten gebracht van de Samsung Galaxy Note 5 en de Samsung Galaxy S6 Edge Plus. De lekker staat bekend als @evleaks en heeft in het verleden meerdere berichten naar buiten gebracht die bleken te kloppen, dus we gaan er voorzichtig van uit dat we hier met de echte toestellen te maken hebben. Opvallend is dat beide apparaten helemaal niet zo van elkaar verschillen, op het gebogen scherm van de S6 Edge Plus en de stylus van de Galaxy Note 5 na dan.

Hoewel er nog geen specificaties naar buiten zijn gebracht over de Galaxy S6 Edge Plus, wordt er al wel van uitgegaan dat die ontzettend veel gaan lijken op die van de Galaxy Note 5. Die zou namelijk een 64 bit Samsung Exynos 7422-processor, 4GB aan werkgeheugen, Android 5.1.1 en een schermgrootte van 5,69 inch krijgen. De schermresolutie is 1440 bij 2560 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 480ppi. Dat komt overeen met informatie die al eerder naar buiten is gekomen. Ook krijgt het een microUSB-poort.

Op 13 augustus vindt er een evenement van Samsung plaats, genaamd Samsung Unpacked. Uit de meegeleverde bewegende afbeelding is op te maken dat de Galaxy S6 Edge Plus de spotlights krijgt, maar dat neemt niet weg dat de Note 5 daar ook gepresenteerd kan worden – al lijkt die kans wel klein. Verschillende bronnen melden namelijk ook dat de S6 Edge Plus alle ruimte krijgt en over heel de wereld wordt uitgebracht, terwijl de Galaxy Note 5 het moet doen met de markten waarop de voorganger van het toestel, de Note 4, succesvol was.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.