Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pac-Man 256 uitgebracht voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2015, 11:09 CategorieAndroid

Bandai Namco heeft bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is Pac-Man 256 te downloaden vanuit de App Store en Google Play. De game is gemaakt door de ontwikkelaar van Crossy Road, een andere populaire Android- en iOS-titel van de afgelopen maanden.

Pac-Man 256: de Pac-Man van deze tijd

Het is denk ik veilig om te zeggen dat we allemaal wel eens in ons leven een potje Pac-Man gespeeld hebben, of we ons daar nou van bewust waren of niet. Pac-Man is al sinds jaar en dag een vast onderdeel van de gamesindustrie en naast Mario, Sonic en meer één van de meest bekende personages. Op donderdagochtend is er echter een nieuw deel binnen de langlopende franchise uitgebracht, zowel voor Android als iOS, onder de naam Pac-Man 256. De game is gemaakt door Hipster Whale, bekend van de game Crossy Road.

Pac-Man 256 is ontwikkeld ter ere van het 35-jarige bestaan van de serie en biedt spelers nieuwe uitdagingen aan in de meest kleurrijke omgevingen tot nu toe. Je krijgt te maken met de bekende spookjes en fruitsoorten, maar ook met glitches die je soms niet kunt ontwijken. Ook krijg je beschikking over nieuwe power-ups, zoals tornado’s, stealth, laserstralen en nog veel meer. Bovendien heb je de keuze om de game gratis te downloaden te maken te krijgen met free-to-play-elementen of om de game gewoon te kopen.

Ga je voor de laatste keuze, dan verwijdert het spel alle free-to-play-elementen volledig en kun je van Pac-Man 256 genieten alsof het een game uit de jaren tachtig is (maar dan gelukkig wel moderner op de goede manier). Bandai Namco is ervan overtuigd dat dit systeem meer spelers moet binnenhalen, omdat het die spelers met een echte keuze presenteert en niet eentje die slechts de advertenties weghaalt, maar spelers nog wel probeert te lokken met extra bestedingen. Je vindt de game via de onderstaande downloadlinks.

  • PAC-MAN 256: Endless Arcade Maze
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.