Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pocket kan nu ook verhalen aanbevelen

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2015, 10:03 CategorieAndroid

De applicatie waarmee je artikelen kunt opslaan om later te lezen, Pocket, kan nu ook interessante verhalen aanbevelen. De functie was eerst beschikbaar in bèta, maar is nu voor iedereen op Android, iOS en het web beschikbaar.

Pocket beveelt artikelen aan

De applicatie Pocket wordt gezien als één van de beste middelen om verhalen die je ergens tegenkomt, maar geen tijd hebt om te lezen, op te slaan, zodat je er later rustig voor kunt gaan zitten. Zie het als een multiplatform bladwijzersysteem voor wanneer je favoriete browser niet beschikbaar is op de platformen die je dagelijks gebruikt. Deze week introduceert het bedrijf achter de app een nieuwe functie waarmee het artikelen aan zijn gebruikers kan aanbevelen. De feature is nu beschikbaar voor iedereen op Android, iOS en het web.

Tot het moment van deze update richtte Pocket zich eigenlijk op de minimalistische aanpak van het bewaren van artikelen, maar het idee achter deze aanbevelingen gaat nog een stapje verder. Gebruikers zullen nu op regelmatige basis artikelen ontvangen die door de mensen van Pocket zijn uitgekozen, op basis van wat ze op dat moment opgeslagen hebben of ooit hebben opgeslagen. Bijvoorbeeld: train je voor een marathon en sla je veel artikelen op over hardlopen, dan is de kans groot dat je meer content daarover tegenkomt.

Het doel achter deze aanbevelingen is volgens Pocket om je zo snel mogelijk door het internet heen te helpen. Er is namelijk een hoop onzin op het web te vinden en Pocket wil er voor zorgen dat je alleen kwaliteit leest. Uiteindelijk hoopt Pocket dat je die verhalen natuurlijk opslaat voor later, zodat de curated content wederom zijn werk kan doen. Met het huidige aanbod aan opgeslagen artikelen, is Pocket al in staat een prima selectie af te leveren aan zijn gebruikers. Je kunt de app via de onderstaande downloadlinks binnenhalen.

  • Pocket
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.