Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Pre-order-datum Samsung Galaxy S6 Edge Plus bekend’

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2015, 15:09 CategorieAndroid

Het schijnt zo te zijn dat de Franse website van Samsung per ongeluk de pre-order-datum van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus bekendmaakte. Op de website was namelijk te lezen dat je de phablet tussen 21 augustus en 3 september kunt bestellen.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus: pre-order-datum bekend?

Het duurt nu niet lang meer voordat het Samsung Unpacked-evenement van start gaat. Tijdens dat evenement zou Samsung in elk geval twee phablets presenteren, namelijk de Samsung Galaxy Note 5 en de Samsung Galaxy S6 Edge Plus, mogelijk ook een nieuwe tablet en de kans is ook aanwezig dat we daar voor het eerst gaan kennismaken met de Samsung Gear A-smartwatch. Dat wordt dus mogelijk een flinke presentatie met veel aankondigingen, eentje waarvan we hopen dat er een hoop geruchten bevestigd worden.

Hoe dichter we bij het evenement aankomen, hoe meer zekerheid we hebben als het gaat om de aankondigingen, ook al heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf zelf nog niets naar buiten gebracht. Vandaag duikt er namelijk ineens een afbeelding van de Franse website van Samsung op, waarop we kunnen zien dat de Samsung Galaxy S6 Edge Plus tussen 21 augustus en 3 september te pre-orderen is. Dat betekent mogelijk twee dingen: de phablet verschijnt op 4 september en krijgt inderdaad de spotlight op het event, in plaats van de Note 5.

Wat verder opvalt is dat er naast de phablet een hoofdtelefoon wordt afgebeeld, evenals een plaatje van Google Play Music, de muziekstreamingdienst van Google. Mogelijk krijg je die hoofdtelefoon van Level On plus drie maanden gratis toegang tot Google Play Music gratis bij de phablet. Mogelijk geldt dit allemaal alleen voor Frankrijk, aangezien er over Nederland nog niet naar buiten is gebracht of is gelekt. Aanstaande donderdag gaan we zien wat Samsung in petto heeft, tijdens het Samsung Unpacked-evenement dat die dag plaatsvindt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.