Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Releasedatum voor Lara Croft GO bevestigd

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2015, 12:04 CategorieAndroid

De releasedatum van 27 augustus 2015 voor Lara Croft GO is officieel door Square Enix bevestigd: dan kun je het spel downloaden. Lara Croft GO verschijnt voor Android, iOS, Windows Phone en in de Windows Store, voor Windows 10.

Lara Croft GO vanaf 27 augustus verkrijgbaar

Naast het nieuws dat Square Enix de game Final Fantasy VII heeft uitgebracht voor iOS, heeft het Japanse bedrijf ook goed nieuws voor iedereen met een ander mobiel apparaat op zak. De game Lara Croft GO zal namelijk vanaf 27 augustus 2015 verkrijgbaar zijn voor zowel iOS, Android, Windows Phone als de Windows Store (en dus Windows 10), een datum die we al eerder voorbij hebben zien komen. Destijds ging het nog om een gerucht, maar dit keer komt het nieuws direct van de nieuwssite van de speluitgever zelf af.

De prijs voor Europa is helaas nog niet bekendgemaakt, maar in Noord-Amerika gaat de game 4,99 dollar kosten. Dat kan twee dingen betekenen: of Square Enix wisselt het dollarteken om voor het euroteken of we krijgen te maken met een correcte omzetting op Android (4,48 euro) en een afronding op iOS en Windows (3,99 euro). De prijs zal dus ergens tussen de vier en vijf euro gaan moeten liggen – een mooi getal voor wat ons te wachten staat. De game lijkt namelijk op Hitman GO en dat was een verrassend verslavend spel.

De game lijkt niet alleen op Hitman GO, het is ook nog eens gemaakt door dezelfde ontwikkelaars. Dat betekent dus dat je soortgelijke gameplay, wel met een twist hier en daar, mag verwachten, verpakt in de stijl en sfeer van een gemiddeld Tomb Raider-spel. Je zult dus iets meer moeten klimmen en springen terwijl je de wereld om je heen ontdekt en minder moeten knallen en moorden terwijl je je door het leven heen werkt. Over een week weten we precies wat voor gameplay we krijgen, want dan komt de game dus uit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.