Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S6 Edge Plus krijgt een keyboard cover’

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2015, 9:29 CategorieAndroid

Hoewel Samsung officieel de Galaxy S6 Edge Plus nog moet aankondigen, zijn er nu al de eerste accessoires opgedoken voor de phablet. Eén van de accessoires is een keyboard cover, die je aan de onderkant van het toestel vastklikt.

Is dit de keyboard cover voor de Galaxy S6 Edge Plus?

Nee, je hebt de officiële aankondiging van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus nog niet gemist – naar verluidt gebeurt dat nog steeds tijdens Samsung Unpacked op 13 augustus. Dat heeft een Nederlandse webshop er echter niet van weerhouden alvast enkele producten voor de phablet in het assortiment op te nemen, zoals de hierboven afgebeelde keyboard cover. Een qwerty-toestenbord dat ons doet denken aan de Blackberry, dat ongeveer een derde van het scherm van de smartphone/tablet-hybride bedenkt.

galaxy-s6-edge-plus-keyboardcover-2

Er wordt van uitgegaan dat we hier te maken hebben met een officiële accessoire van Samsung, aangezien de user interface op de Galaxy S6 Edge Plus verandert wanneer je het toetsenbord aansluit / koppelt. Zoals je op je op de afbeelding hierboven kunt zien, wordt de onderste regel met applicaties naar boven verplaatst, zodat die niet onbereikbaar worden wanneer je het toetsenbord in gebruik wil nemen. Het toetsenbord is tevens voorzien van allerlei handige snelkoppelingen, zodat je die e-mails onderweg snel kunt typen.

De keyboard cover voor de Samsung Galaxy S6 Edge Plus zou 58,08 euro moeten kosten. Dit is overigens niet de enige accessoire voor het apparaat, zo meldt de website GSMInfo. Zo wordt er ook nog een Flip Wallet voor 25 euro, een ‘Clear View Cover’ voor 40 euro en een Glossy Cover voor 25 euro verkocht in dezelfde webwinkel. De releasedata lopen ook een beetje uiteen: sommige accessoires zouden al vanaf vandaag en donderdag beschikbaar moeten zijn, terwijl de andere producten een releasedatum van begin september hebben.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.