Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab S2 krijgt gouden kleur (in Taiwan)

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2015, 10:31 CategorieAndroid

Samsung heeft bekendgemaakt dat de Samsung Galaxy Tab S2 straks ook in het goud verkrijgbaar is. Tenminste, voorlopig alleen in Taiwan. De zwartgekleurde variant van de Galaxy S2-tablet is dan weer niet verkrijgbaar in dat land.

Gouden versie voor Samsung Galaxy Tab S2

Samsung Taiwan heeft een pagina op zijn website waarop consumenten aankomende Samsung-producten kunnen bekijken en één van die producten is de Samsung Galaxy Tab S2. Opvallend is dat de Taiwanese consument de optie heeft om een gouden Tab S2 te kopen, terwijl de zwartgekleurde variant in afwezigheid schittert. Vreemd is het echter niet, omdat uit het verleden is gebleken dat de Aziatische markt ruimte heeft voor gouden versies van bestaande producten, terwijl zwarte varianten vaak minder goed presteren.

Onduidelijk is nog of we hier in Europa, of in het specifiek Nederland, de gouden kleur gaan zien, maar we verwachten echter van niet. Het is niet de eerste keer dat bedrijven speciale kleuren in specifieke gebieden uitbrengen; het heeft er zelfs voor gezorgd dat Apple gouden kleuren uitbrengt van zijn producten, al is het bedrijf uit Cupertino wel geneigd die varianten naar het westen te brengen. Reken er echter niet op dat de optie voor goud straks beschikbaar is, aangezien zwart en wit de kleuren zijn die het hier goed doen.

Het duurt nu niet lang meer voordat de Samsung Galaxy Tab S2 ook in Nederland te bestellen is. Je kunt de tablet uit vooruitbestellen via de website van Samsung, zowel de Galaxy Tab S2 8.0 als de Galaxy Tab S2 9.7. De Galaxy Tab S2 9.7 is voorzien van een Amoled-scherm met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels en draait op een octacore-processor. Onder de motorkap zit verder 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. De Galaxy Tab S2 8.0 beschikt over een kleiner scherm en dezelfde specs als zijn grotere broer.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.