Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung presenteert ook een tablet op 13 augustus’

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2015, 10:06 CategorieAndroid

Samsung heeft een nieuwe teaser vrijgegeven voor het aankomende Samsung Unpacked event, waar we mogelijk een nieuwe tablet te zien krijgen. Dat gerucht is gebaseerd op de afbeelding die Samsung heeft vrijgegeven, waarop we drie apparaten zien.

Samsung Unpacked: is er een tablet onderweg?

Het is inmiddels geen geheim meer dat Samsung op 13 augustus een evenement heeft gepland waar de Zuid-Koreaanse fabrikant naar alle waarschijnlijkheid in elk geval twee phablets gaat aankondigen, namelijk de Galaxy S6 Edge Plus en de Galaxy Note 5. Samsung heeft echter een nieuwe teaser-afbeelding online gegooid, waarop we niet twee, maar drie apparaten te zien krijgen. En omdat het onderste apparaat veel groter is dan de andere twee, wordt er nu gedacht dat het bedrijf een nieuwe tablet aankondigt.

Op de bovenstaande afbeelding kun je duidelijk twee silhouetten zien van devices die ongeveer even groot zijn. De geruchten dat zowel de Note 5 als de Edge Plus een even groot scherm krijgen doen al langere de ronde, dus dat is een simpel optelsommetje. Het onderste apparaat is echter veel groter. Samsung heeft onlangs nog een tablet uitgebracht, de Galaxy Tab S2, en heeft verder nog niets naar buiten gebracht over een nieuwe slate, waardoor we dus nog geen idee hebben waar we mee te maken krijgen volgende week.

Op 13 augustus vindt er een evenement van Samsung plaats, genaamd Samsung Unpacked. Uit de meegeleverde bewegende afbeelding is op te maken dat de Galaxy S6 Edge Plus de spotlights krijgt. Verschillende bronnen melden namelijk dat de S6 Edge Plus alle ruimte krijgt en over heel de wereld wordt uitgebracht, terwijl de Galaxy Note 5 het moet doen met de markten waarop de voorganger van het toestel, de Note 4, succesvol was. We gaan het allemaal meemaken over een dag of zes, wanneer Unpacked van start gaat.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.