Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia C5 Ultra officieel aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2015, 10:20 CategorieAndroid

Een Russische blogger heeft de Sony Xperia C5 Ultra in handen gekregen en heeft een aantal foto’s online gezet van het apparaat. Op moment van schrijven is de pagina waar de foto’s aanvankelijk op te zien waren, alweer offline gehaald.

Sony Xperia C5 Ultra: dit is hem

Update 11:11: Sony heeft de Xperix C5 Ultra officieel aangekondigd. Het is een phablet met een scherm van zes inch en een resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Aan beide kanten van het apparaat zit een camera van dertien megapixels, allebei voorzien van de Sony Exmor RS-sensor. Onder de motorkap zit een 1.7GHz 64-bit octacore-processor en 2GB aan werkgeheugen. De batterij zou twee dagen mee moeten gaan. De Xperia C5 ultra verschijnt in drie kleuren: wit, zwart en een glossy ‘soft mint’.

sony-xperia-c5-ultra

Origineel bericht: Sony heeft een aantal smartphones en phablets in productie die het bedrijf nog helemaal niet heeft aangekondigd, maar dat neemt niet weg dat we er in het verleden toch al over geschreven hebben, dankzij de vele geruchten. De phablet in kwestie is de Sony Xperia C5 Ultra. Vorige week kwam daarover al naar buiten dat de phablet voorzien wordt van een bezelloos design en dat is ook goed te zien op de foto’s die in het afgelopen weekend naar buiten zijn gebracht. De Xperia C5 Ultra wordt namelijk goed in beeld gebracht.

sony-xperia-c5-ultra-lek-meer-fotos

De Sony Xperia C5 Ultra moet een nieuwe toekomst voor Sony-smartphones en -phablets gaan inluiden met dit nieuwe design, aangezien er vaak kritiek op andere Sony-toestellen was door de brede randen aan de zijkanten. De C5 Ultra wordt voorzien van een camera met een flitser, een speaker aan de voorkant, een fysiek knopje voor de camera, een microSD-kaartgleuf en heeft ruimte voor een nanosim-kaart. Die twee kaartjes gaan er aan de zijkant in van het apparaat – maar dat zien we helaas niet goed op de bovenstaande foto’s.

Over de Sony Xperia C5 Ultra wordt gezegd dat het een phablet wordt met een scherm van 5,5 of 6 inch, inclusief een resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Door het gebrek aan brede randen wordt verwacht dat het toestel een stuk dunner wordt dan al zijn voorgangers. Onder de motorkap zit mogelijk een MediaTek MT6752 SoC en 2GB aan werkgeheugen. De camera aan de achterkant zou er eentje moeten zijn van dertien megapixels en de camera aan de voorkant zou vijf megapixels krijgen. Deze maand zou de C5 Ultra worden aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.