Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Specs gelekt van de HTC O2-phablet met 6 inch-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2015, 11:38 CategorieAndroid

Er zijn specs opgedoken van de onaangekondigde HTC O2-phablet, maar helaas zijn die niet van een officiële bron afkomstig. De specificaties zien er goed uit, maar we houden nog even een slag om de arm als het gaat om de betrouwbaarheid van de informatie.

HTC O2: de volgende HTC-phablet?

Woensdagochtend Nederlandse tijd zijn er een aantal specs opgedoken van een phablet die de naam HTC O2 draagt. De informatie komt helaas niet van een officiële bron en scharen we dus voorlopig nog even onder geruchten, maar zien er desondanks indrukwekkend uit. Volgens geruchten uit China krijgt de HTC O2 namelijk een scherm van maar liefst zes inch met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels (een qhd-resolutie dus), wat neerkomt op een indrukwekkende pixeldichtheid van 490 pixel per inch.

Onder de motorkap van de HTC O2 vinden we mogelijk een Qualcomm Snapdragon 820-processor. Mocht die informatie kloppen, dan betekent het dat we deze phablet voorlopig nog niet gaan zien op de markt, aangezien Qualcomm onlangs nog heeft aangegeven dat de processor pas eind 2015 geleverd kan worden, waarna in maart pas de eerste toestellen met de chip op de markt verschijnen. Verder zou er 4GB aan werkgeheugen en de keuze voor 64GB of 128GB aan intern geheugen aanwezig zijn, evenals een 20,7 megapixel-camera.

Aan de voorkant zouden we een vijf megapixel-camera moeten aantreffen. De batterij zou een vermogen krijgen van 3500 mAh, die het scherm, met zijn dunne randen, van genoeg energie zou moeten voorzien. Ook zouden de BoomSound front-facing stereospeakers wederom van de partij zijn. Ook lijkt het er voor nu op dat de phablet een IP-certificatie heeft gekregen, waardoor het apparaat stof- en waterbestendig is. Qua design lijkt dit HTC-toestel op de andere toestellen van het bedrijf. Het is nu wachten op de officiële aankondiging.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.