Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speluitgever Activision kondigt Skylanders BattleCast aan

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2015, 14:52 CategorieAndroid

Speluitgever Activision heeft officieel de kaartgame Skylanders BattleCast aangekondigd dat in 2016 uitkomt voor Android en iOS. In Skylanders BattleCast worden kaarten tot leven gebracht in een nieuw en gratis mobiel avontuur.

Skylanders BattleCast: de volgende stap voor de Skylanders-franchise

Activision heeft officieel de game Skylanders BattleCast onthuld: een Android- en iOS-spel dat gebaseerd is op de populaire toys-to-life-franchise waar menig kind en ouder inmiddels bekend mee is. Met de games van Skylanders kunnen kinderen echt speelgoed gebruiken in digitale werelden, door ze op een speciaal daarvoor bestemd platform te zetten. In Skylanders BattleCast worden kaarten tot leven gebracht in een nieuw en gratis mobiel avontuur, dat zich afspeelt binnen de grenzen van het Skylanders-universum.

Als speler doe je er alles aan de ultieme set kaarten in handen te krijgen. Ook stel je teams van je favoriete helden samen en stel je je eigen strategie op omeen poging te kunnen doen Skylands te redden. Op die manier word je een legendarische card battle player. De game is veelzijdig – je kunt kaarten verzamelen en er strategische strijd mee voeren, terwijl online net zo goed een optie is als het nieuwe singleplayer-avontuur. Zowel Skylanders-fans als liefhebbers van klassieke card battles kunnen hun hart ophalen.

Om Skylanders BattleCast te spelen kun je fysieke kaarten kopen in de winkel, maar ook kun je in de game toegang krijgen tot digitale kaarten. Het is haast magisch wanneer je de kaarten met je mobiel scant en zo ziet hoe ze tot leven komen. Daarnaast kun je als speler kaarten van personages scannen en op die manier fysiek met hen in contact komen. Skylanders BattleCast komt in 2016 uit in de App Store en Google Play, maar een precieze releasedatum ontbreekt vooralsnog. Hetzelfde geldt voor de minimale specificaties van de app.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.