Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tales from the Borderlands krijgt 20 augustus nieuwe episode

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2015, 11:26 CategorieAndroid

Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de vierde aflevering van Tales from the Borderlands op 20 augustus verschijnt voor Android en iOS. Episode 4: Escape Plan Bravo is dan gratis te downloaden voor iedereen met een season pass van de game.

Tales from the Borderlands: Episode 4 verschijnt deze week

Spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de vierde aflevering van Tales from the Borderlands, getiteld Escape Plan Bravo, vanaf 20 augustus te downloaden is op Android en iOS. Mocht je een season pass hebben aangeschaft voor het spel dan kun je de vierde afleveringen gratis downloaden en direct doorgaan met spelen. Tales from the Borderlands Episode 4 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc, Mac, PlayStation 3 en PlayStation 4 en vanaf morgen ook voor Xbox 360 en Xbox One.

Tales from the Borderlands is een Telltale-gameserie gebaseerd op de populaire Borderlands-franchise. Borderlands heeft drie officiële delen, Borderlands, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel! (in feite Borderlands 1.5), en heeft meerdere pakketten met downloadable content gekregen, die niet alleen het arsenaal met wapens uitbreidde, maar ook het Borderlands-universum uitbreidde met extra verhalen en lore. En op basis van die verhalen en lore (verhalen binnen het universum) maakt Telltale deze gameserie.

Tot op heden is Tales from the Borderlands één van de meest interactieve Telltale Games-spellen van dit moment. Daar waar The Walking Dead en The Wolf Among Us redelijk op elkaar lijken in de zin van balans tussen gameplay en verhaal, zien we dat Borderlands actievere spelers verwachten. Aan de andere kant staat de gameserie Game of Thrones, die vrij weinig gameplay bevat en zich volledig focust op het verhaal en de keuzes die jij als speler maakt. Tales from the Borderlands Episode 4: Escape Plan Bravo is donderdag beschikbaar.

  • Tales from the Borderlands
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.