Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Walking Dead-bedenker brengt nieuwe mobiele game uit

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2015, 10:28 CategorieAndroid

De bedenker van de populaire televisieserie The Walking Dead, Robert Kirkman, heeft een nieuwe game voor Android en iOS aangekondigd. De game heeft The Walking Dead: Road to Survival en belooft een spannend avontuur te worden voor de fans.

The Walking Dead: Road to Survival nu uit voor Android en iOS

Robert Kirkman, de bedenker van de populaire televisieserie The Walking Dead, heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe game binnen The Walking Dead-franchise beschikbaar is voor mobiele apparaten. De game heet The Walking Dead: Road to Survival en belooft een spannend avontuur te zijn, eentje waarbij de speler constant op het randje tussen het leven en de ondoden balanceert. Hopelijk hebben de ontwikkelaars meer naar de serie van Telltale Games gekeken, dan het misbaksel dat Activision een paar jaar geleden uitbracht.

Road to Survival heeft gelukkig zijn eigen gezicht gekregen en biedt spelers een role playing game-ervaring aan binnen het universum van The Walking Dead, een genre dat prima bij de setting past. Het verhaal is geschreven door Walking Dead-schrijver Jay Bonansinga en bevat de donkere natuur van de serie waar fans van de strips en serie van houden. Het is een compleet nieuw verhaal, maar dat betekent niet dat we geen bekende personages tegenkomen: favorieten als Rick, Michonne en The Governor zijn bevestigd.

De premisse van de game lijkt op dit van de Xbox-exclusieve titel State of Decay, waarin spelers de wereld rondlopen op zoek naar beschikbare materiaal en voedselwaren, terwijl ze hun eigen fort verstevigen en op zoek naar gaan overlevenden. Je kunt de game nu downloaden voor zowel Android als iOS en hoeft daar geen cent voor te betalen. Wel zijn er in-app-aankopen aanwezig, maar tot op heden zijn daar nog maar weinig klachten over verschenen. ‘Voor de echte fans’, is één van de meest treffende recensies van het spel.

  • The Walking Dead: Road to Survival
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.