Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter heft officieel limiet op DM’s op

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2015, 9:04 CategorieAndroid

Twitter heeft bekendgemaakt dat het limiet op DM’s officieel is opgeheven en dat je voortaan dus berichten kunt versturen van meer dan 140 tekens. Volgens Twitter is dit één van de meest gewilde features vanuit de gemeenschap.

Limiet van tienduizend tekens op Twitter DM’s

Twitter heeft woensdagavond Nederlandse tijd officieel het limiet op de DM’s (direct messages) opgeheven. Een direct message is een bericht die je privé naar elkaar kunt versturen via het sociale netwerk, waar eveneens het limiet van 140 tekens op zat. Je kunt de veel uitgebreidere DM’s nu versturen vanaf de Android-, iOS- en desktop-apps, evenals de website. Ook werkt de nieuwe functie met third-party Twitter-applicaties, zoals Tweetbot. Volgens Twitter is het verwijderen van het limiet de meest gewilde feature.

In de afgelopen maanden heeft Twitter heel wat aangepast aan de DM van het sociale netwerk. Zo was het voor Twitteraars eerst niet meer mogelijk links naar websites achter de schermen naar elkaar te sturen – een beslissing die is teruggedraaid. Ook is het nu mogelijk om een groepsgesprek aan te gaan via de DM op Twitter en zijn gebruikers in staat tweets te plaatsen binnen een privébericht. Daarnaast kun je nu ook een DM versturen naar of ontvangen van iemand die je niet volgt of terug volgt, om het netwerk wat meer toegankelijk te maken.

Twitter heeft momenteel last van twijfelende investeerders, daarom probeert het de laatste tijd zo veel nieuwe functies uit. In 2014 heeft Twitter een hoop nieuwe gebruikers gekregen, waarvan het gros wellicht niet weet wat het met de dienst aan moet. Daar waar in 2013 nog 46 procent van de Twitteraars dagelijks op Twitter keek, werd dat in 2014 36 procent: een significant lager percentage en heel slecht voor een beursgenoteerd bedrijf dat nu onder druk staat en ervoor moet zorgen dat dat percentage weer omhoog gaat. Lees meer in onze database.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.