Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitterrific voor iOS biedt vast wat iOS 9-features aan

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2015, 9:31 CategorieApplicaties

Twitterrific voor iOS heeft een flinke update gekregen, die nieuwe features toevoegt voor mensen met de iOS 9 bèta op hun apparaat. Dat betekent echter niet dat iOS 8-gebruikers worden achtergesteld, aangezien er ook voor hen wat nieuwe functies zijn.

iOS 9-features voor Twitterrific op iOS

Twitterrific, één van de meest populaire alternatieve Twitter-apps van dit moment voor iOS, heeft een flinke update gekregen, die nieuwe functies toevoegt voor zowel iOS 8-bezitters als de mensen die momenteel de bèta van iOS 9 uitproberen. Een uitgelezen moment om nieuwe features dus alvast breed te kunnen testen, moet de ontwikkelaar gedacht hebben. Zo ondersteunt Twitterrific voor iOS nu Safari View Controller van iOS 9, waardoor browsen binnen de app ontzettend veel lijkt op browser met de Safari-browser.

Dankzij Safari View Controller zijn gebruikers in staat een soortgelijke browser-ervaring te krijgen binnen andere applicaties, zonder dat ze daarvoor een app in kwestie hoeven te verlaten. Zo krijgen de apps moet toegang tot de View Controller toegang tot je cookies en keychain, zodat je bijvoorbeeld niet hoeft in te loggen bij een website waarvan Safari je inloggegevens heeft opgeslagen. Daarnaast ondersteunt de app ook de meeste extensies, al lijkt niet alles op dit moment te werken – maar goed, de release van iOS 9 laat nog even op zich wachten.

Ook zijn iOS 9-bezitters in staat het lettertype aan te passen naar San Francisco – het standaard lettertype van iOS. iOS 8-bezitters kunnen ook nieuwe functies verwachten: zo zal de app hashtags automatisch aanvullen en kun je gequotete tweets lezen terwijl je je eigen tweets schrijft. Ook ben je in staat om geopende links te synchroniseren met je Mac-browser. Uiteraard zijn er ook een hoog bugs gefixt en prestatieverbeteringen doorgevoerd, waardoor Twitterffic wederom gemakkelijker en sneller in gebruik kan worden genomen.

  • Twitterrific

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.