Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp reageert op Google Drive-integratie

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2015, 11:54 CategorieAndroid

WhatsApp heeft officieel gereageerd op de kwestie Google Drive en laat weten dat niemand zich erover zorgen hoeft te maken. Het bedrijf achter de populaire chatapplicatie heeft namelijk laten weten de uitrol langzaam maar zeker plaatsvindt.

WhatsApp en Google Drive: de uitrol vindt langzaam plaats

Voordat we hier op de redactie konden genieten van het (regenachtige) weekend, plaatsten we nog een bericht over de knipperlichtrelatie tussen WhatsApp en Google Drive. Er is nogal wat verwarring ontstaan over de functie, exclusief verkrijgbaar voor Android, want de ene gebruiker heeft hem wel (zoals wij), terwijl we ook zien dat andere gebruikers het nog altijd zonder moeten doen. De versienummers bieden ook niet altijd soelaas, aangezien latere versies de integratie weg kunnen halen en eerdere hem nog wel hebben.

Die verwarring werd dit weekend aanvankelijk alleen maar groter, aangezien WhatsApp wederom meerdere versie van de berichtendienst op Android vrijgaf. Hoewel versienummer 233 de Google Drive-back-up-functie verwijderde, bracht WhatsApp-versie 235 hem weer terug. En ja, niet lang daarna verscheen versienummer 236 en die verwijderde de integratie weer. Maar het lijkt er toch echt op dat de combinatie straks permanent is en niet alleen omdat die vernoemd wordt in de FAQ van WhatsApp, maar omdat het bedrijf het zelf aangeeft.

Een WhatsApp-gebruiker heeft namelijk contact gezocht met de klantenservice van de berichtendienst, met de vraag hoe het nou precies zit met die integratie met Google Drive en waarom hij hem nog niet heeft. Elsa van de klantenservice verzekerde de beste man ervan dat de integratie aanstaande is en dat het inderdaad klopt dat de ene update hem verwijdert en de andere hem toevoegt en dat dit te maken heeft met het feit dat de uitrol nog niet volledig achter de rug is. De Google Drive-integratie wordt in de komende weken uitgerold.

  • WhatsApp Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.