Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp-update te vinden in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2015, 16:17 CategorieAndroid

WhatsApp heeft een gloednieuwe versie van de applicatie in Google Play gezet, zodat iedereen hem kan downloaden. Deze versie van de app heeft een aantal nieuwe functies, behalve de Google Drive-integratie.

WhatsApp-update: meer emoji en chatopties

Deze week heeft WhatsApp een nieuwe versie van de chatapplicatie naar Android gebracht, die nu officieel te downloaden is vanuit Google Play. Dat betekent dat een hoop mensen niet meer handmatige updates hoeven te verrichten voor de nieuwste functies, omdat deze update bijna alles meepakt wat we de afgelopen weken voorbij hebben zien komen. Wanneer deze update voor iOS wordt uitgebracht is helaas nog niet bekend, maar nu de update voor Android is gearriveerd hoeft dat niet lang meer te duren.

De update brengt een aantal dingen met zich mee. Zo zien we onder meer dat de emoji van een update zijn voorzien. Veel van de bestaande emoji hebben een andere huidskleur gekregen (niet iedereen is immers geel) en er zijn ook een aantal LGBT-vriendelijke mannetjes en vrouwtjes bijgekomen. We zien niet alleen twee mannen hand in hand staan, maar ook twee vrouwen en zelfs koppels van hetzelfde geslacht met kinderen voorbijkomen. Ook is daar eindelijk de Spock-groet en natuurlijk de middelvinger.

Een functie die echter schittert in afwezigheid is nog steeds de Google Drive-integratie. Die integratie zorgt ervoor dat al onze chatgegevens in de cloud van Google worden opgeslagen, zodat we die kunnen downloaden wanneer we op een nieuw toestel verdergaan met onze gesprekken en we eigenlijk niets hoeven kwijt te raken in het proces van de overstap op een nieuwe Android. We kun je nu chats geluidloos maken, als ongelezen markeren en het gebruik van bellen met WhatsApp verlagen. Al met al een mooie update.

  • WhatsApp Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.