Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp Web nu ook beschikbaar voor iOS-gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2015, 11:42 CategorieApplicaties

Het is voor iOS-bezitters vanaf nu ook mogelijk om gebruik te maken van WhatsApp Web, net zoals Android-eigenaars dat al kunnen. Mocht je de functie nog niet tegenkomen, dan kan dit op elk moment gaan gebeuren, aangezien er geen update voor nodig is.

WhatsApp Web nu ook voor iOS

Android-eigenaars maken er al een tijdje gebruik van: WhatsApp Web. WhatsApp Web is een webclient van de populaire berichtendienst WhatsApp waarmee het mogelijk is ook op pc te chatten met je vrienden, familie en kennissen. Ook de mensen met een Windows Phone op zak hebben al toegang tot de client, terwijl iOS-bezitters het tot op heden zonder hebben moeten doen. Maar daar is vandaag verandering in gekomen, aangezien de eerste mensen hebben gemeld dat de functie voor hen, op iOS, beschikbaar is.

WhatsApp is namelijk begonnen met het activeren van WhatsApp Web voor iOS. Dat doet het bedrijf, onderdeel van Facebook, niet door een update uit te brengen voor de bestaande app, maar mogelijk met een simpele knopomzetting aan hun kant, waardoor iOS-bezitters langzaamaan allemaal toegang krijgen tot de dienst. Dit houdt dus in dat niet iedereen letterlijk vanaf nu kan gaan beginnen met chatten vanaf hun computer, maar dat het wel elk moment kan gebeuren dat ook jij dat kan, mocht het op dit moment nog niet kunnen.

Je moet WhatsApp Web wel even nog zelf activeren. Dat doe je door naar de instellingen van de WhatsApp-applicatie te gaan. Mocht je daar de term WhatsApp Web tegenkomen, dan weet je direct dat je kunt beginnen – mocht dit nog niet het geval zijn, dan moet je nog even wachten. Wanneer je op de term tapt, dan zul je een foto moeten maken van een speciale qr-code die je vindt op web.whatsapp.com. Heb je de foto gemaakt, dan doet de app en het internet de rest en is het vanaf dat moment mogelijk ook te chatten vanaf je computer.

  • WhatsApp Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.