Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube-client Perfect Tube nu universeel op Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2015, 9:54 CategorieApplicaties

Aangezien je YouTube niet in de Windows Store zult vinden op Windows 10, is Perfect Tube misschien wel the next best thing… Het is altijd een populaire applicatie op Windows Phone geweest en is nu een universele applicatie op Windows 10, voor pc en tablets.

Perfect Tube voor Windows 10

Het is een understatement wanneer je zegt dat Microsoft een app-probleem heeft voor Windows. Gelukkig is de softwaregigant zich daarvan bewust en introduceerde de universele applicaties voor Windows 10: apps die in principe op alles Windows 10 kunnen draaien en zichzelf automatisch aanpassen aan de schermgrootte (bijvoorbeeld je tablet/convertible, smartphone of pc/laptop). Daarmee geeft een ontwikkelaar één keer de app uit op tal van platformen en kan potentieel miljoen gebruikers benaderen.

Google zal echter niet snel Windows-apps gaan uitbrengen. Microsoft en Google liggen daarover al jaren in de clinch (dat probleem heeft vooral met advertentie-inkomsten en geld te maken), maar daardoor moeten Windows-gebruikers het dus al jaren zonder populaire apps als YouTube doen. Voor Windows Phone en 8.1 had je daarom al wel wat vervangende clients, waarvan Metrotube waarschijnlijk de bekendste is. Perfect Tube is mogelijk de meest bekend na Metrotube en heeft nu een universele app uitgebracht voor Windows 10.

Wanneer je nu Perfect Tube downloadt voor Windows 10 op je tablet of pc, dan kun je direct aan de slag. Je logt in met het account waar je normaal gesproken ook mee inlogt op YouTube, dient je abonnement eenmalig te verversen wanneer die niet automatisch gesynchroniseerd worden en kan rustig je video’s bekijken. Mocht je nou een Windows Phone hebben, dan kun je deze app gerust binnenhalen in de huidige versie. Wanneer Windows 10 beschikbaar komt voor smartphones, in november, dan zal Perfect Tube daar sowieso op werken.

  • Perfect Tube
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.