Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo ziet de Huawei Nexus-phablet er (misschien) uit

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2015, 11:17 CategorieAndroid

Er is een video opgedoken waarin we mogelijk het design van de Huawei Nexus-phablet te zien krijgen, oftewel de Nexus 6 (2015). Het toestel heeft wat weg van een combinatie tussen een Nexus-apparaat en een iPhone. Check de beelden na de klik.

Is dit de Huawei Nexus 6 (2015)?

Vorige week verscheen er al een 3D-render van de LG Nexus 5 (2015) en dit weekend verscheen er ineens ook een video van de Huawei Nexus 6 (2015). Check de video hieronder om mogelijk een glimp te krijgen van hoe de Huawei Nexus 6 (2015) eruit komt te zien. Er bestaan uiteraard wat kanttekeningen: het is geen officiële video, dus er kan nog van alles veranderen. Zo schijnt de kleur nog niet te kloppen, is nog niet duidelijk van wat voor soort materiaal de phablet wordt gemaakt en komt het design ons bekend voor.

Op het eerste gezicht zien we namelijk een soort combinatie van een iPhone en een Nexus-apparaat en dat hoeft helemaal niet slecht te zijn. Nexus-toestellen zien er vaak mooi en simplistisch uit, terwijl iPhones ook mooi en strak zijn vormgegeven – maar zoals gezegd kan dit dus nog allemaal veranderen. Verder zijn alle geruchten die we al over het apparaat voorbij hebben zien komen present in de vorm van knoppen, scanners en fotocamera’s, maar dat betekent natuurlijk niet direct dat dit het echte werk is.

De phablet van Huawei zou een scherm krijgen van 5,7 inch krijgen, met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Volgens nieuwe geruchten krijgt de Huawei Nexus ook een metalen frame (terwijl de Nexus 5 2015 ‘mogelijk’ een metalen frame krijgt) en beide toestellen zouden worden voorzien van de super handige usb type-c-aansluiting. De nieuwe Nexus krijgt mogelijk zijn stereospeakers aan de voorkant, terwijl de vingerafdrukscanner, waar we al eerder iets over hebben gehoord, zich aan de achterkant van het toestel bevinden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.