Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

1Password introduceert nieuwe design en iOS 9-functies

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2015, 10:23 CategorieApplicaties

De populaire wachtwoordmanager 1Password heeft laten weten de iOS-app te hebben voorzien van een nieuw design en iOS 9-functies. Zo heb je nu de optie om direct een opgeslagen wachtwoord terug te vinden middels de Spotlight-zoekfunctie van het OS.

iOS 9: 1Password introduceert nieuwe functies

Ontwikkelaar AgileBits heeft laten weten een nieuwe update voor de populaire wachtwoordmanager 1Password te hebben gelanceerd voor iOS. De update brengt uiteraard enkele nieuwe functies met zich mee, die mogelijk gemaakt zijn dankzij de introductie van iOS 9. Zo zijn gebruikers nu in staat om direct een opgeslagen wachtwoord terug te vinden via de Spotlight-zoekfunctie van het nieuwe besturingssysteem, waardoor je dus in principe niet direct de applicatie hoeft te openen. Het zoeken moet daardoor sneller gaan.

Ook is er een nieuwe wachtwoordengenerator die ‘diceware’-wachtwoorden introduceert: deze wachtwoorden zijn niet standaard, maar wel gemakkelijk te onthouden voor degene van wie het wachtwoord is. iPad- en iPhone 6 Plus-eigenaren kunnen genieten van de landschapmodus, terwijl nieuwere modellen, zoals de iPhone 6s Plus en de iPad Pro, toegang krijgen tot opties als multitasking en Slide Over. Ook is er een nieuw design, inclusief een nieuwe, felle kleur en lettertype en kun je Force Touch gebruiken om de app te vergrendelen.

iOS 9 is sinds woensdagavond zeven uur beschikbaar voor het Nederlandse publiek. We hebben in dit artikel een overzicht gemaakt van de iOS-apparaten die allemaal geüpgraded kunnen worden. Wil je meer lezen over het besturingssysteem? Dan kun je bij ons uitgebreide achtergrondartikel terecht.

1Password is gratis te downloaden uit de App Store, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • 1Password
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.